11,000FaniÎmi place

Billie Eilish ia cu asalt Gala Premiilor Grammy 2020

Gala Premiilor Grammy este, fără îndoială, evenimentul muzical cel mai așteptat al anului, prilejul ideal de a omagia și răsplăti eforturile celor mai prezenți și dedicați artiști ai momentului.

 

Ediția din acest an a premiilor Grammy a reprezentat o lungă și savuroasă serie de surprize, cea mai mare dintre ele fiind sinonimă cu performanța fabuloasă a superstarului Billie Eilish, care a întrecut din nou recorduri și a câștigat 5 premii la categoriile Record Of The Year („bad guy”), Album Of The Year („When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”), Song Of The Year („bad guy”), Best New Artist, Best Pop Vocal Album („When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”). Finneas, fratele artistei, a fost nominalizat și a câștigat premii la categoriile Producer Of The Year, Non-Classical și Best Engineered Album, Non-Classical.

 

O altă mare surpriză din cadrul galei Premiilor Grammy 2020 a fost reprezentată de revenirea lui Demi Lovato, care a emoționat până la lacrimi audiența prin interpretarea excepțională a noii sale piese, „Anyone”.

 

Alte momente notabile din cadrul galei au fost reprezentate de câștigarea premiului Grammy pentru Best Traditional Pop Vocal Album de către Elvis Costello & The Imposters, câștigarea a două premii Grammy de către Tanya Tucker (Best Country Album – „While I’m Livin’” și Best Country Song – „Bring My Flowers Now”), performanța duo-ului The Chemical Brothers de a primi două premii importante la categoriile Best Dance Recording și Best Dance/Electronic Album. De asemenea, succesul reprezentat de imensa producție cinematografică, „A Star Is Born”, continuă și în cadrul celei de-a 62-a gale a premiilor Grammy – coloana sonoră a filmului a câștigat la categoria Best Compilation Soundtrack For Visual Media, pe când piesa „I’ll Never Love Again(Film Version)” a câștigat premiul Grammy pentru Best Song Written For Visual Media.

 

În linii mari, se poate spune că vizibilitatea fenomenului Billie Eilish a acaparat în profunzime Gala Premiilor Grammy 2020 , superstarul global reușind să dovedească încă o dată că renumele său este construit pe baza unor realizări imense, susținute prin talent, muncă titanică și dedicare.

 

Te-ar mai putea interesa