11,000FaniÎmi place

Carla’s Dreams lansează noul single „Doar Tu”

Carla’s Dreams reușește să surprindă de fiecare dată publicul cu piese unice, interpretate cu o pasiune greu de imaginat. Noul single – „Doar Tu” – nu face excepție, fiind o piesă plină de emoție, cu multe întrebări pe care fiecare dintre noi ni le adresăm și la care, de asemenea, avem același răspuns mereu: „Doar tu”.

 

Carla’s Dreams – Doar Tu | Official Video

 

Piesa a fost scrisă și produsă de către Carla’s Dreams și de Alexandru Turcu, producătorul alături de care artistul a mai lucrat și pentru piese precum „N-aud” sau „Victima”. Videoclipul piesei este regizat de către Roman Burlaca și ne prezintă un contrast puternic, încă de la început, între alb și negru. Pe parcursul videoclipului putem observa cum monologul și întrebările pe care ni le adresăm constant se transformă într-un dialog care este urmat de apariția a două prezențe feminine ce reprezintă acel „Doar Tu”.

 

„V-am cuprins și vă mulțumim mult. Celor care au fost și care încă sunt” ne spune Carla’s Dreams.

 

Dacă în 2021 Carla’s Dreams a dominat topurile radio din România cu piese precum „N-aud” alături de EMAA sau „Simplu și Ușor”, în 2022 istoria se repetă cu single-ul „Victima”, ce a reușit să fie No.1 pe radio săptămâni la rând. Cel mai recent single lansat – „Înapoi” s-a bucurat atât de susținerea fanilor din online, cât și de susținerea oamenilor de radio, fiind prezentă în Top 10 cele mai ascultate piese pe radio ale momentului. Totodată, anul acesta s-au aniversat zece ani de Carla’s Dreams, o decadă de când fanii emoției se pot bucura de muzica proiectului.

Te-ar mai putea interesa