11,000FaniÎmi place

Carla’s Dreams revine cu single-ul “Victima”, o piesă de dragoste pentru suflet și minte

Carla’s Dreams își bucură fanii cu un nou single pentru începutul de an care se numește ”Victima” și care se lansează cu videoclip oficial.

 

Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams și Alex Turcu, versurile Carla’s Dreams, iar producția Alex Turcu și Carla’s Dreams și este o frumoasă declarație, o poveste despre iubiri pierdute și netrăite până la capăt.

 

Videoclipul pentru ”Victima” a fost regizat de Roman Burlaca, scenariul Roman Burlaca, Vlad Sabajuc, director de imagine Evghenyi Dedkov, produs de echipa BR Film coordonată de Roman Burlaca, cel care semnează majoritatea videoclipurilor Carla’s Dreams.

 

”Victima” este una dintre piesele foarte personale la care am lucrat mult, cu atenție la detalii, la producție. Este piesa cu care încheiem 10 ani de Carla’s Dreams. Videoclipul a fost elaborat minuțios de Roman Burlaca și echipa lui de la BR Films.
Pregătim și ”Tempus Fugit 4” în următoarea perioadă pentru ”ai noștri”. V-am cuprins”, au spus Carla’s Dreams.

 

Anul trecut, Carla’s Dreams au lansat super hitul ”N-aud” cu EMAA, care a devenit viral pe YouTube, unde are peste 30 de milioane de vizualizări și care a fost difuzat în heavy rotation pe radio, după ce un alt single ”Simplu și ușor” a dominat topurile.

 

Tot în 2021, Carla’s Dreams a lansat piesa ”Aici” în colaborare cu INNA, Irina Rimes și The Motans.

 

Carla’s Dreams a fost jurat în primul sezon al show-ului ”Superstar” de la PRO TV.

 

Carla’s Dreams – Victima | Official Video

Te-ar mai putea interesa