11,000FaniÎmi place

CASTELUL CORVINILOR GĂZDUIEȘTE PRIMUL CONCERT VAMA DIN CEL MAI MARE TURNEU NAȚIONAL ÎN 2021 – VAMA NECONVENȚIONAL

Hunedoara este primul oraș unde trupa Vama ajunge cu cel mai mare turneu național din 2021 din România, VAMA Neconvențional. Locația aleasă de trupă pentru primul concert din acest turneu este Castelul Corvinilor, monumentul cu un farmec aparte datorat stilurilor de construcţie diverse, a prezenţei unor inovaţii în plan militar şi civil, precum şi a vieţii tumultoase de curte care l-a animat vreme de peste 400 de ani. Castelul Corvinilor impresionează prin prezenţa sa și este unul dintre cele mai atractive monumente din Europa.

 

Vama va concerta la Castelul Corvinilor, sâmbătă, 31 iulie începând cu ora 21:00, însă fanii trupei sunt invitați începând cu ora 16:00 să participe și la activitățile conexe care se vor întâmpla în perimetrul evenimentului. Cei care vor ajunge în zonă vor putea să petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu cafea de specialitate, mâncare gustoasă, târguri diverse, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică sau expoziții diverse.

 

În acest fel trupa Vama își propune să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care ne leagă pe toți.

 

Tudor Chirilă, solist VAMA: ,,Noi ne bucurăm foarte tare să fim în Hunedoara și să începem cu locația asta minunată de la Castelul Corvinilor acest turneu Vama Neconvențional. N-am fost în Hunedoara de foarte mulți ani, dacă am fost vreodată în formula Vama nici nu mai știu, deja memoria mă lasă așa că, cred că e un prilej și mai mare de bucurie că venim în prima locație de concert într-un loc în care oamenii nu ne-au văzut aproape deloc sau de foarte mult timp. Sperăm să fie această premieră la Hunedoara și o premieră de bun augur pentru întreg turneul, iar bucuria vine și din faptul că vom cânta în această locație absolut spectaculoasă și sperăm ca asta să aducă un mare plus de valoare concertului nostru, dincolo de toate activitățile care se vor întâmpla pâna la ora evenimentului, începând cu ora 16:00.”

 

Probele de sunet vor începe la ora 17:00, iar publicul prezent la Castelul Corvinilor va avea acces la ele. După probe vor putea să discute cu formația despre muzică în general, despre cum începi o carieră de muzician sau tot felul de tips&tricks care să te ajute să-ți faci din pasiune meserie.

 

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la următoarele prețuri:

– Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
– Sales: 79 lei Acces General

 

Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

 

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

 

Trupa Vama este formată din Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – Chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas.

Te-ar mai putea interesa