11,000FaniÎmi place

Ce ar fi viață fără amintiri? Secretul îl afli din 16 Iulie 2021 la cinema!

Nu ai voie să ratezi nouă și emoționantă poveste Pixar “LUCA” în companiei Adrianei Trandafir ce va asigura vocea unui personaj reprezentativ! Retrăiește copilăria și lasă copilul din ține să se bucure de o vara eternă!

 

Filmul “Luca” este imboldul nostru, iar dacă privești dincolo de animație poți descoperi că putem să ne fortificăm platoșa spirituală prin validarea propriilor noastre credințe , a propriilor valori.. daca creștem unii în ochii celorlalți/ iar respectul față de propriul neam, proprille amintiri pe care le-am trăit și elementele lumii obiective sunt un dat al transcendenței noastre/ menținerii noastre în posteritate, toate acele momente din trecut (verile perfecte cu persoana iubită sau cu cei dragi, râsetele și trăirile fizice ce ne-au definitivat ca oameni) ne vor creiona esența noastra umană și acest lucru este atât de simplu și minunat!

 

Una dintre cele mai distinse și apreciate actrițe ale României, Adriana Trandafir își utilezează șarmul și unicitatea artistică pentru a o dubla pe Daniela Paguro, mama lui Luca ce este un monstru marin!

 

Luca, un băiețel simpatic, trăiește o vară de neuitat pe Riviera italiană, plină de gelato, paste și nenumărate plimbări pe scuter. Luca împărtășește aceste aventuri cu noul său cel mai bun prieten, dar toată distracția este amenințată de un secret profund ținut: el este un monstru marin dintr-o altă lume, chiar de sub suprafața oceanului.

 

Te-ar mai putea interesa