11,000FaniÎmi place

Concerte live în Parcul ”Cetate” din Deva – în fiecare duminică, de la ora 18:00!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural “Drăgan Muntean” vă invită, duminică, 28 iunie 2020, la ora 18:00, în Parcul “Cetate” din Deva, la o călătorie în timp prin muzica anilor ‘60 – ’70, susținută de trupa ”Old Band”.

 

Piese care au făcut istorie pot fi ascultate, timp de trei ore, într-un concert live, de către toți localnicii și turiștii care-și vor petrece serile de duminică în zona filigoriei din parcul central al orașului.
Proiectul ”Old Band” (sau ”Trupa Veche”) se află, anul acesta, la cea de-a opta ediție și se desfășoară în perioada 28 iunie – 27 septembrie 2020.

 

Actuala componență a trupei este: Ioan Lupea (liderul formației) – chitară și voce; Mihai Bari – orgă și acordeon; Alexandru Bari – tobe și voce; Eugen Birtok – trompetă; Francisc Micola – chitară bass, și Mihai Olariu – solist.

 

Concertele din parcul de la poalele Cetății readuc în prim-plan melodii care au fascinat o lume întreagă. În plus, spun o poveste – povestea a milioane de oameni care au crescut cu muzica unor mari artiști.

 

Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19.

Te-ar mai putea interesa