11,000FaniÎmi place

DJ Project, trupa cu peste 20 de ani de hituri, lansează un nou single – Iubirea Mea – alături de Ana Baniciu

După hituri în colaborare cu artiste precum EMAA, Roxen, Andia și Mira, DJ Project lansează “Iubirea Mea” alături de Ana Baniciu, artista urmând să însoțească trupa în concertele viitoare.

 

DJ Project feat. Ana Baniciu – Iubirea Mea

 

DJ Project înseamnă o moștenire de hituri, cu refrene memorabile cântate de milioane de fani atât în România, cât și în străinătate. Cu 9 albume lansat și multiple single-uri ce au ajuns în fruntea topurilor de radio, DJ Project este una dintre cele mai celebrate trupe din industria muzicală autohtonă, sărbătorind la începutul acestui an 22 de ani de activitate.

 

„Sunt extrem de încântată de colaborarea cu Dj Project și de „Iubirea mea”, prima piesă pe care o lansăm împreună. Abia aștept să o cântăm și în concerte și să văd live feedback-ul oamenilor. E timpul pentru un nou început și cred că piesa asta îl marchează cel mai bine.” – ne transmite Ana.

 

„Iubirea Mea” a fost compusă de Andrei Tostogan, Gino Manzotti și Andi Platon, primii doi fiind responsabili pentru alte hituri ale trupei precum “La Timpul Lor” (feat EMAA)”, “Parte din Tine” (feat Roxen) și „Cheia inimii mele” (Feat. Mira).

 

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală ca un artist complet, cu o nouă direcție muzicală ce oferă publicului o poveste neașteptată, pusă în versuri și în note. Cântăreața, compozitoare și actriță, Ana a debutat ca membră a trupei LaLa Band, lansând ulterior single-uri precum “N-a fost să fie”, “Csf n-ai csf” și “Narcotic”.

Te-ar mai putea interesa