11,000FaniÎmi place

EMAA lansează single-ul pe care vei vrea să dansezi „În fiecare seară”

EMAA, artista ce reușește cu fiecare lansare să demonstreze că emoția este o resursă inepuizabilă pentru ea, lansează astăzi noul single „În fiecare seară”. „Zburătorul”, „N-aud” sau „Ultima dată” sunt câteva dintre piesele ce au reușit să o prezinte pe EMAA fanilor într-un mod sincer, puterea cu care transmite emoția fiecărei piese fiind elementul ce o diferențiază de ceilalți artiști. Noul single – „În fiecare seară” – este despre puterea sentimentului de libertate pe care ți-l oferă iubirea și despre cât de ușor poți să te lași purtat de stări în sincron alături de persoana de lângă tine.

 

EMAA – In fiecare seara

 

„Mereu mi-am imaginat că o legătură reală trebuie să se întâmple organic și fără prea multe “artificii” planificate anticipat. <<În fiecare seară>> e despre asta și mai ales despre moment, care ne fură subtil (sau nu), iar noi nu ne mai opunem deloc” ne spune EMAA.

 

Piesa a fost scrisă și compusă de către EMAA alături de Alexandru Turcu și Emanuel Masson, producția finală fiind realizată de către Alexandru Turcu și Emanuel Masson. Videoclipul piesei este unul intim ce ne-o prezintă pe EMAA alături de iubitul ei prin diferite locuri din Spania, valurile agitate ale mării ce se sparg la mal creând ritmul perfect pe care poți dansa liber pe nisipul fin al plajelor din Barcelona.

 

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, in timp ce lansari precum “Sufletul Imun” si “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale si locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio.

Te-ar mai putea interesa