11,000FaniÎmi place

Faydee si Antonia – „Trika Trika”

Faydee și Antonia lansează clipul piesei „Trika Trika”, o melodie care vorbește despre relațiile toxice și alegerea de a părăsi persoana care provoacă suferință.
Aș vrea ca oamenii să aibă puterea să se despartă de cei care le sunt toxici!”

Faydee a povestit: „Filmările au fost pe fast-forward, cu multă adrenalină. A fost nebunie, distractie, m-am simtit foarte bine. Dar am simtit acel bang-bang-bang! – să terminăm totul la timp, mai ales că aveam avion spre Australia. Asa că am fost putin contra-cronometru.”.

Antonia a declarat: „Este prima mea colaborare cu Faydee, pentru o piesă care sună cool si care mi-a plăcut de la prima ascultare! Enjoy!”

Faydee este, de asemenea, extrem de încântat de colaborarea cu Antonia: „Ne stim de peste 5 ani, ne-am cunoscut în Constanta. Este o artistă minunată, are un vibe pe care îl ador si mă bucur mult că face parte din această piesă. Are, cu adevărat, o energie specială si un talent înnăscut. De când am văzut-o prima dată, am stiut că ne este menit să facem, la un moment dat, o piesă împreună.

Despre cum a compus melodia, Faydee a spus: „Am început să scriu versurile în limba engleză – era o poveste despre relatiile toxice. Stii momentul acela în care toti prietenii si cunoscutii îsi spun: <<mergi mai departe, las-o în pace, nu vezi că-ti face rău?>>. Despre asta era vorba în melodie. Lucram împreună cu producătorul Quick, care mi-a zis: <<Ce ar fi să spui ceva în arabă?>>. Si primul lucru care mi-a venit în minte a fost Trika, trika – asta înseamnă părăseste-o sau las-o. Am început să cânt Trika-trika, am avut un vibe special cu rezonanta cuvântului.”

Mesajul piesei este unul extrem de puternic. „As vrea ca oamenii să se simtă puternici, să se simtă bine. Să aibă puterea să se despartă de cei care le sunt toxici sau de aceea ce le face rău. Trika – las-o, nu merită!”, a mai spus Faydee.

În clip, Antonia apare înconjurată de femei frumoase si sexy, cu vibe de #GirlPower, într-un costum Styland si un top alb Uto314a. Echipa de beauty care s-a ocupat de look-ul Antoniei a fost alcătuită din: Ema Uta (make-up), George Cozma (hair), Cristina Crăciun (styling). Filmările au avut loc la Stejarii Country Club.

Te-ar mai putea interesa