11,000FaniÎmi place

Feli lanseaza „Frunze cad”

Feli lanseaza „Frunze cad”, a treia fila din jurnalul muzical #Felidinpoveste, o piesa despre iertare, inspirata dintr-o relatie de dragoste din adolescenta care a lasat-o pe artista cu inima franta. „Prin acest cantec ii cer iertare mamei mele pentru toate momentele in care nu am ascultat sfaturile ei”, spune Feli despre „Frunze cad”, piesa nascuta ca un cantec de jale al zilelor noastre dupa lectii de viata invatate din greseli.

„Azi cred cu tarie ca trebuie sa invatam sa ascultam mai mult si sa apreciem mai mult ceea ce ne inconjoara. De la iubirea mamei care ne-a purtat in pantec, cea neconditionata, pana la iubirea fata de Mama Natura care ne da tot ce avem nevoie sa traim sanatosi pe acest pamant, iar noi privim asta fara recunostinta, ca pe ceva implicit.”, considera Feli, care isi canta in „Frunze cad” adoratia fata de mamele care-si ocrotesc pruncii si fata de Mama Natura care sustine, protejeaza si ofera viata insasi.

Piesa „Frunze cad” se lanseaza la fix 3 ani de cand a fost compusa de Feli care atunci cand a auzit prima versiune de instrumental, si-a dat seama ca isi doreste sa transmita cu ajutorul ei un mesaj greu in cea mai puternica forma – muzical, poetic si vizual: „E important sa conștientizăm consecințele acțiunilor noastre, este semnul maturității. Iar folclorul romanesc și, în mod special, profunda mea admirație pentru muza Maria Tănase, ma ajuta sa redau către noi generații și către mine însămi adevărurile populare autentice ce exprima exact esența vieții de care nu trebuie sa uitam în vremurile în care trăim.”

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, piesa „Frunze cad” are muzica semnata de Felicia Donose, Florin Boka, Roland Kiss, Serban Cazan, Lucian Nagy si versurile scrise de Felicia Donose.

Jurnalul muzical #Felidinpoveste a ajuns cu „Frunze cad” la cea de-a treia fila. Primele doua „file”, „Omule, deschide ochii” si „Cand rasare soarele” au inca un succes foarte mare atat la radio, cat si in mediul online, inregistrand peste 6 milioane si respectiv 10 milioane de vizualizari pe YouTube. „Acest proiect de suflet, mi-a dat un restart si refresh din toate punctele de vedere, atat profesional, cat si personal. Sunt tare mandra de mine si de echipa mea. Abia astept sa vedeti si sa auziti continuarea povestii mele de viata prin muzica si poezie!”.

Mai multe despre Feli se pot gasi pe Instagram, Facebook si YouTube.

Facebook: https://www.facebook.com/FelyOficial/

Instagram: https://www.instagram.com/felidonoseofficial/?hl=en

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBp2LmrZOwtp_EBD_-DX78g

Te-ar mai putea interesa