11,000FaniÎmi place

INNA prezintă videoclipul oficial „Yummy” feat. Dhurata Dora și Stefflon Don: cadre sexy, dinamice cu cele trei artiste

INNA revine cu o nouă colaborare cu două artiste de top: Dhurata Dora și Stefflon Don și lansează videoclipul oficial mult-așteptat al single-ului „Yummy”.

 

INNA x Dhurata Dora x Stefflon Don – Yummy (Official Video)

 

„Yummy”, acea piesă de dans, energică, cu un mesaj optimist, a fost produsă de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, scrisă de Alida Garpestad Peck, Rollo, Alexandru Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic și versuri de Alida Garpestad Peck , Rollo, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic.

 

Videoclipul oficial a fost regizat și filmat de NGM Creative, Bogdan Păun, Paul Tatcu si Alexandru Mureșan, echipa cu care INNA colaborează de obicei.

 

„Este minunat să lucrezi cu artiști talentați precum Dhurata Dora și Stefflon Don, sunt fericită pentru această colaborare și că ne putem sprijini una pe cealaltă în a face ceea ce ne place cel mai mult: să transmitem iubire prin muzică. Enjoy!” a spus INNA.

 

,,Sunt absolut încântată să anunțăm lansarea piesei „Yummy”. Mi-am pus inima și sufletul în această colaborare și sunt mai mult decât entuziasmată că fanii mei iubiți au în sfârșit ocazia să o audă. Vă iubesc pe toți.” ne spune Dhurata Dora.

 

,,Sunt foarte bucuroasă că în sfârșit a ieșit această surpriză „yummy”! M-am distrat tare filmând clipul și sper ca această colaborare să vă placă la fel de mult cum îmi place și mie. Enjoy!”a spus Stefflon Don.

 

Lansată la sfârșitul anului 2022 cu lyric video, piesa „Yummy” a atras atenția publicului și a câștigat aproape 4 milioane de vizualizări.

Te-ar mai putea interesa