INNA revine cu single-ul “Bebe”

INNA revine cu single-ul “Bebe”

INNA lansează astăzi single-ul ”Bebe”, o piesă în limba franceză si engleză compusă de artistă cu Vinka, Marco & Seba si Theea Miculescu si produsă de Marco&Seba. INNA a colaborat cu acestia pentru cele mai cunoscute single-uri care au devenit hituri în întreaga lume ”Ruleta”, ”Nirvana”, ”Yalla”, dar si ”Hot”, ”Sun is Up” sau ”Gimme Gimme”.

Videoclipul piesei a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Păun si Alexandru Muresan), iar productia video Loops Production. De tinutele din video s-au ocupat RDstyling, make-up Andra Manea si Anca Buldur, hair Adonis Enache si Ana Lăzărescu.

Videoclipul ”Bebe” este urban, stylish, cu personaje cool si foarte bine conturate, iar cele două artiste îsi exprimă stilul si personalitătile puternice prin outfituri si mesajul piesei.

”Am compus ”Bebe” într-o zi într-o sesiune spontană la studio, linia a iesit imediat, refrenul si conceptul la fel, totul s-a legat foarte bine si apoi am continuat să lucrez piesa apoi cu Vinka, Theea si Marco&Seba. Îmi place mult cum a iesit, Vinka se integrează perfect în vibe-ul piesei. Enjoy!”, a spus INNA.