11,000FaniÎmi place

Ioana Ignat lansează prima piesă din 2020 – „Tu nu meriţi”

Facând retrospectiva anului ce tocmai a trecut, putem afirma că a fost unul productiv pentru Ioana Ignat. Frumoasa şi talentata artistă a cucerit topurile muzicale cu hitul „În palma ta”, a doua colaborare cu Edward Sanda şi a lansat cinci melodii, pe lângă numeroasele piese pe care le-a compus în studio şi pe care urmează să le lanseze în 2020.

 

„Tu nu meriţi” este prima piesă lansată anul acesta, totodată Ioana fiind şi prima artistă care deschide oficial 2020 cu muzică nouă.
Melodia a fost compusă integral de către Ioana Ignat şi vine însoţită de un video live-session ce a fost filmat de către Daragiu.

 

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce îşi compune singur piesele, şi o experienţă completă in aparitiile live. De la primul single, „Mă dezîndrăgostesc”, şi până la piesele recent lansate, „N-am nevoie” (alături de DJ Sava) sau „Muritor”, Ioana Ignat cucereşte instant publicul şi topurile muzicale, ajungând pe primul loc în YouTube Trending, în topurile digitale sau cele ale radiourilor din România.
Piesa „Doar pe a ta” a devenit foarte repede No. 1, cea mai difuzată piesă a anului 2017, şi piesa românească care a stat cel mai mult în Top Shazam. Tot în 2017, Ioana lansează piesa „Nu ma uita”, piesa ce devine în scurt timp populară în mediul online (72 milioane vizualizări pe YouTube). În 2018, Ioana lansează piesa „În palma ta”, piesa ce ajunge din nou pe primul loc în topul difuzărilor radio şi TV, fiind până în aprilie 2019 cea mai difuzată piesă a momentului. Pe parcursul anilor 2018-2019, Ioana lansează piese solo şi în diverse colaborări: De dragul iubirii, Nu mai e, Când lumea e rea (feat. Dorian Popa), Much better (feat. Super Monkeys), Vivere (feat Havana), Lacrima (feat. Tudor Monroe), Te sărut (feat. Pavel Stratan), Dor de noi (feat. Shift), Aşa-mi vine (feat. What’s Up), Muritor, N-am nevoie (feat. DJ Sava).

 

Te-ar mai putea interesa