11,000FaniÎmi place

IRAIDA vrea să domine topurile muzicale – “NTM (Nu te mint)”

Nu te mint când îți spun că mă doare.

 

După succesul colaborării cu Puya, IRAIDA a făcut pe toată lumea să spună Opriți planeta, vreau să cobor la prima. Acum, artista lansează prima piesă a sa solo în limba română: “NTM (Nu te mint)”. Piesa vorbește despre curajul de a spune nu în relații, de a te pune pe tine pe primul loc în momentul în care tu și partenerul tău nu mai sunteți în echilibru.

 

Piesa a fost scrisă de IRAIDA, iar producția a fost realizată de ACHI. Strălucitoare, misterioasă, așa o înfățișează videoclipul piesei pe IRAIDA, videoclip de Denis Rusanoski (regizor, DOP, edit, color) și producție de Loops Production.

 

 

 

,,<<NTM (Nu te mint)>> este o piesă care vorbește despre durerea pe care o simți într-o relație toxică, unde orice sentiment îți este invalidat. Cei care au trecut prin astfel de relații știu cât de greu este să poți exprima ceea ce simți într-un dialog cu cel iubit, nu într-un monolog.

 

De cele mai multe ori, totul începe ca fiind perfect, pentru ca ulterior să descoperi că ai fost lovebombed și lucrurile sunt departe de a fi reale. În astfel de momente, trebuie să-ți aduni forțele și să reușești să te pui pe primul loc. Să pui lucrurile în balanță și să alegi cu mintea, nu cu inima, chiar dacă este cumplit de greu.” ne spune IRAIDA.

 

IRAIDA este cântăreață și unul dintre cei mai apreciați compozitori din industria muzicală românească. A scris cântece pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Olivia Addams, Gromee, Antonia și mulți alții. Personalitatea ei puternică și puterea ei de a obține ceea ce își dorește este și mai puternică. Colaborarea cu Manuel Riva, “Modern Love”, a urcat rapid în topul clasamentelor, ajungând pe locul 1 în Top 200 Shazam în Bulgaria și România, plus multe alte clasamente din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, artista este întotdeauna perfectă pentru orice act artistic, iar anul acesta a avut ocazia să colaboreze cu DJ-ul polonez Gromee, alături de care a lansat piesa “Don’t Stop The Party”. Ultima sa lansare a fost cea care a propulsat-o în topuri, alături de Puya, pentru piesa ,,Opriți planeta”, piesă care este de 17 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe #1.

Te-ar mai putea interesa