11,000FaniÎmi place

Katy Perry și noul ei single – „Harleys in Hawaii” – ne promit călătoria vieții

Odată cu lansarea single-ului & videoclipului „Harleys in Hawaii”, Katy Perry invocă spiritul unei veri eterne si ne poartă în călătoria vietii – adrenalină, cocktail-uri irezistibile si pasiunea unei aventuri exotice.
Compusă în colaborare cu Charlie Puth, Johan Carlsson si Jacob Kasher (alături de care a lucrat si pentru cel mai recent single al său, „Small Talks”), „Harleys in Hawaii” de la Katy Perry este o piesă care, încă de la prima ascultare, vine cu promisiunea deconectării de la stresul cotidian si reuseste să risipească orice griji si probleme. Videoclipul piesei, regizat de către Manson (Pau Lopez, Gerardo del Hierro si Tomas Pena), invocă tema libertătii, exprimată prin pretextul unei călătorii de neuitat.
Vezi videoclipul aici: https://www.youtube.com/watch?v=sQEgklEwhSo
„Harleys in Hawaii” este cel de-al treilea single extras de pe următorul album al artistei. Noua piesă succedă lansarea single-urilor „Small Talk” si „Never Really Over” – certificat cu disc de aur, care a marcat reîntoarcerea lui Katy în atentia publicului, după lansarea din 2017 a albumului „Witness”.

Te-ar mai putea interesa