11,000FaniÎmi place

Leony lansează piesa Faded Love, o compoziție semnată Dan Bălan

În noul an, Leony deschide lista pieselor de dragoste cu Faded Love, o melodie care va face inimile ascultătorilor să vibreze. Cu influențe prezente dintr-o piesă atât de cunoscută vouă, aceasta este o declarație sinceră a unei iubiri care pare fără sfârșit.

 

Regretele pentru el sunt așternute în versurile I can’t forget your perfume / It all reminds me of you / Oh, will I ever make it out, out?. De asemenea, sunt descrise sentimente și rugăminți intense de întoarcere, de împăcare. Come and set me free / (…) I’m falling apart a faded love sunt cuvintele care, mai presus de orgoliu, înving și îi vor convinge pe cei care rezonează cu piesa să-și recunoască în sfârșit sentimentele, dacă nu au avut curajul să o facă până acum.

 

Originară din Germania, Leony este cântăreață și compozitoare, cunoscută la nivel internațional pentru piesele sale care au făcut înconjurul lumii. Artista a îmbrățișat muzica de la o vârstă fragedă, luând lecții de pian și chitară, aproape în același timp în care învăța să și meargă.

 

Leony are o audiență lunară de peste 5 milioane și jumătate de ascultători pe Spotify, cele mai cunoscute piese ale sale fiind Paradise cu 43.7 milioane de stream-uri și Far Away from Home (feat. Leony), cu 42.8 milioane de stream-uri.

 

 

 

Compozitori: Dan Balan, Leonie Burger, Vitali Zestovskih, Mark Becker

Editor: EMI Music Publishing Ltd., Edition Vize Dudes/SonyATV Music Publishing (Germany) GmbH, We Publish Music GmbH & Co KG/Hanseatic Musikverlag GmbH

Casa de discuri: Balalaika Music under exclusive license to Kontor Records GmbH/Roton Music

Te-ar mai putea interesa