11,000FaniÎmi place

Lora și Marius Moga lansează piesa “Vrei să te mint?”, care are toate ingredientele pentru a fi colaborarea verii!

Vei fredona cu siguranță această piesă și o vei asculta pe repeat, vrei să te mint? După 15 ani de când se știu și au lucrat împreună în diverse contexte, LORA și Marius Moga lansează, în sfârșit, prima melodie împreună – „Vrei să te mint?”.

 

Cu versuri catchy și ritumuri ideale pentru o petrecere de vară, “Vrei să te mint?” este o piesă pop, care te va binedispune de fiecare dată când o vei asculta.
Piesă a fost scrisă de Marius Moga și Tomy Weissbuch, care au și compus muzica alături de Bogdan Samoilenco. Cel din urmă și Marius Moga s-au ocupat și de producția piesei, iar mix-ul și master-ul piesei au fost realizate de Mădălin Roșioru.

 

“Vrei să te mint?” este o piesă ce relatează povestea unei iubiri cu năbădăi, în care, deși cei doi implicați în relație se joacă de-a șoarecele și pisica, nu s-ar putea imagina să fie împreună cu altcineva: “Ce contează că alții mă vor? / Când ți-am zis că doar pe tine te vreau, păi te vreau”. Mai mult, acest “joc” este exact motivul care aduce sarea și piperul în relație și îi face pe cei doi îndrăgostiți să nu-și piardă interesul: “Nu mi-e frică să ne luăm în coarne, / Dar mi-e frig și ești prea hot / Baby, îmi dai frisoane”.

 

Videoclipul este regizat de Kobzzon și poate fi considerat un “epic saga”, actorii principali fiind chiar Lora și Marius Moga. În videoclip, aceștia apar în cinci ipostaze diferite, fiecare ipostază fiind reprezentată de o epocă diferită, mai precis Preistorie, Antichitate, Evul Mediu, Epoca Modernă și Epoca Contemporană. Ideea din spatele videoclipului este aceea că iubirea este singurul element ce rămâne neschimbat, indiferent de timp și spațiu. Scenele din videoclip au fost realizate prin intermediul Ireal.ro, un spațiu dotat cu tehnologie de ultimă oră, unde realitatea augumentată te trimite în orice loc pe care ți-l poți imagina.

 

Te-ar mai putea interesa