11,000FaniÎmi place

Manuel Riva lansează, alături de IRAIDA, piesa Modern Love

Vremurile pe care le trăim sunt noi, cu un impact diferit față de ceea ce știam până acum. Iar, pe lângă multe alte lucruri care s-au schimbat, dragostea a fost și ea impactată. Modern Love, cea mai recentă piesă lansată de către Manuel Riva și IRAIDA face o radiografie exactă a ceea ce avem nevoie în viața noastră… și nu doar din punct de vedere sentimental – de un aer nou, care să ne inspire și să aducă ce ne dorim cel mai mult: starea de liniște pe care o căutăm cu toții, conștient sau nu, în fiecare moment al existenței noastre.

 

Alături de un clip puternic, cinematic, mesajul piesei ar putea fi sintetizat la următorul vers interpretat de IRAIDA: Save me from Modern Love. Dar ar fi nedrept, grăbit și nejustificat. La fel cum este și dragostea modernă, care a reușit, într-un mod paradoxal, să distrugă însăși ideea de iubire.

 

„Modern Love este un vis devenit realitate. Piesa a fost creată într-una dintre cele mai intense sesiuni de studio la care am participat vreodată. Împreună cu IRAIDA și Achi am creat atunci o atmosferă pe care sunt sigur că nu o vom uita niciodată.

 

Sper că atunci când ascultați Modern Love să simțiți și voi emoțiile prin care am trecut. Echipele NGM Creative și Lucas Art Film au transformat totul într-o experiență audio-vizuală magică.
„Modern Love” este primul single de pe albumul care se va lansa în prima parte a lui 2022, album la care am avut șansa să lucrez cu unii dintre cei mai buni writeri din lume și pe care abia aștept să îl ascutați.”, spune Manuel Riva

 

Piesa poate fi ascultată pe toată platformele digitale accesând link-ul următor, dar ar fi păcat să nu vă bucurați și de frumusețea clipului creat:

 

Te-ar mai putea interesa