Manuel Riva lanseaza cea mai recenta piesa a lui, “Confusion”, in colaborare cu Florena

Manuel Riva lanseaza cea mai recenta piesa a lui, “Confusion”, in colaborare cu Florena

“Confusion” este o balada dance, cu un tempo ridicat, care combina productia plina de suflet a lui Manuel Riva cu interpretarea blanda a Florenei.

 

“Eram in Amsterdam, unde un prieten din Miami mi-a aratat un demo cu linia melodica a Florenei, spunandu-mi ca este fix pe stilul meu. Mi-a placut ce am auzit inca din prima secunda, asa ca am inceput sa produc melodia de indata ce am ajuns inapoi in Romania. Mai tarziu, am filmat videoclipul piesei in Mykonos, deci deja se poate spune ca piesa a calatorit in jurul lumii” – Manuel Riva despre “Confusion”

 

Manuel Riva este, in momentul de fata, unul dintre cei mai de succes artisti romani peste ocean. Piesele sale s-au aflat saptamani la rand si inca se afla in topurile Billboard dedicate muzicii dance. Asa ca, putem spune cu mandrie ca Manuel Riva este intr-o continua ascensiune.

 

Proiectul Manuel Riva a inceput cu doi ani in urma si s-a bucurat de o ascensiune neasteptata. Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns in Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse in podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli.

 

Florena si-a facut debutul o data cu participarea la X Factor, mai apoi clasandu-se pe pozitia a treia la selectia nationala la concursul international EUROVISION 2016, iar aceaste realizari ale tinerei i-au asigurat atentia publicului si a criticilor care i-au laudat timbrul si felul unic de interpretare.

 

Tanara artista are numeroase calitati care au ajutat-o sa iasa in evidenta in industria muzicala din Romania. Vocea ei puternica, imbinata cu pasiunea cu care canta si energia care o ajuta sa munceasca mult si sa-si depaseasca limitele, fac din Florena un artist pe care trebuie sa iti tii atentia la fiecare lansare.

 

Urmareste videoclipul aici: