11,000FaniÎmi place

Manuel Riva lansează primul său album, Stardust, alături de cel mai nou single Wild Young Heart în colaborare cu Misha Miller

Multitalentatul producător și DJ român, Manuel Riva a anunțat lansarea mult anticipată a primului său album – „Stardust”.

 

Pe album se regăsesc 14 piese, printre care se află single-urile deja cunoscute precum Modern Love featuring IRAIDA , Heal Your Soul featuring Alexandra Stan și este acum disponibil în întregime pe toate platformele relevante de muzică.

 

Manuel Riva – Wild Young Heart (feat. Misha Miller) | Official Music Video

 

Stardust reprezintă apogeul anilor de muncă constantă și dedicarea pentru muzică. Recunoscut pentru maniera sa unică între elemente din stilul electronic combinate cu cele din zona pop, Manuel Riva a captat mereu audiența la nivel internațional prin beat-uri molipsitoare și voci vibrante. Stardust poate fi numit o mărturie a talentului și a devotării artistului, iar când fiecare vers și interpretare vocală descriu o completare armonioasă atât de ireproșabilă, ascultătorul va fi cu siguranță tentat să danseze.

 

„Sunt incredibil de entuziasmat să lansez primul meu album, Stardust” a declarat Manuel Riva. „A durat mult timp să îl pregătim și sunt încântat să-l împărtășesc în sfârșit cu voi. Stardus t este rezultatul unor experiențe incredibile. Sesiuni intense în studio pline de emoție, lacrimi de frustrare, lacrimi de bucurie, sunetul pe care mereu am dorit să îl fac, toate acestea s-au întâmplat pentru un motiv anume: acest album. Este locul unde se întâlnesc cei neînțeleși și cei cu inima frântă și îmbrățișează estetica sunetului. Acest album este o reflecție a pasiunii mele pentru muzică și sper că va aduce bucurie și pozitivitate tuturor celor care îl ascultă.”

 

Nu este o coincidență faptul că ultimul single de pe album va fi lansat în aceeasi zi cu Stardust. Wild Young Heart featuring Misha Miller este ca un imn în stil dance, o piesă cu o dinamică absolută care celebrează spiritul tinereții și îndemnă ascultătorul la încrederea în forțele proprii și a trăi viața din plin.

 

„Sunt exaltat pentru această lansare. Misha Miller aduce în Wild Young Heart o energie și putere debordante, sunt nerăbdator să văd acest proiect ajuns în fața publicului”, spune Manuel Riva.

 

Stardust este, nu în ultimul rănd, cea mai recentă adiție raportată la un repertoriu impresionant al artistului, care include o serie de hituri si premii de-a lungul anilor.

 

Pentru a asculta Stardust alături de cel mai recent single Wild Young Heart featuring Misha Miller, intrați pe site-ul oficial al artistului sau pe platforma muzicală preferată de astăzi.

Te-ar mai putea interesa