11,000FaniÎmi place

Mariuca lanseaza “¡Hola, Santa!”!

În apropierea celei mai frumoase perioade a anului, Crăciunul, Măriuca lansează noua ei piesă, “¡Hola, Santa!”, un colind în stil modern ce imprimă o perspectivă idilică asupra atmosferei de sărbătoare. Piesa este produsă în studioul Akcent Music, unde Măriuca a compus muzica împreună cu Costel Dominteanu, iar versurile și regia videoclipului aparțin în totalitate tinerei artiste.
„Când mi s-a propus să realizez o piesa de Crăciun am fost foarte fericită pentru că aceasta este sărbătoarea mea preferată. Așa că nu am stat pe gânduri, am intrat în studio cu cele doua cuvinte “¡Hola, Santa!“ răsunând în capul meu și, desi afara erau aproape 20 grade, am decorat studioul cu luminițe de brad și decorațiuni de iarna. Am fost surprinși cât de repede a ieșit o primă variantă. Pentru versuri, a trebuit doar să exprim efectul pe care îl are întotdeauna asupra mea această perioadă și bucuria pe care o resimt când suntem toți acasă, fericiți în jurul bradului.”

Piesa aduce un vibe vesel și jucăuș, iar partea de trap dă un aer fresh liniei melodice. Videoclipul dinamic ce însoțește melodia o surprinde pe Măriuca într-un decor de Crăciun cu luminițe, decorațiuni, dulciuri și culori vesele ce transmit întocmai mesajul piesei!

„Apreciez încrederea pe care Roton Music mi-a acordat-o în ceea ce privește regia și montajul videoclipului. Fiind o piesa compusa de mine, mi-am dorit să mă implic cât mai mult. Programul în care am editat videoclipul l-am învățat special pentru această ocazie și sunt foarte încântată de rezultatul final!”

Anul 2019 reprezintă cel mai important an de până acum pentru Mariuca, întrucât în 2019 și-a început cariera muzicală. La numai 14 ani, Măriuca este cel mai tânăr artist Roton, anul acesta lansând primele ei două piese: ”Frângem Inimi’’, single-ul de debut, și ”Colt de rai’’.

Te-ar mai putea interesa