11,000FaniÎmi place

Mark Stam și AMI – „Ca să fii fericit”

Mark Stam și AMI lansează clipul piesei „Ca să fii fericit” – o melodie despre iubire, care vorbește despre micile compromisuri pe care trebuie să ți le asumi într-o relație, pentru ca aceasta să funcționeze.
„Chiar dacă piesa transmite melancolie, are un mesaj optimist: ca să fii fericit, trebuie să iubesti cu un ochi închis.”, a spus Mark, iar AMI a adăugat: „Toată fericirea noastră depinde de noi, de fapt!”
Mark Stam feat. AMI – Ca sa fii fericit (Official Video)
Filmările au fost cu adevărat spectaculoase. Cele mai multe cadre au fost filmate pe un aerodrom de lângă Chișinău: „Am fost suspendați de o macara, la peste 30 de metri deasupra solului!”, au povestit cei doi artiști. Coregrafia lor a avut elemente acrobatice, dar repetițiile de la sală nu i-au pregătit pentru spinii de pe câmp. AMI și-a rupt rochia și a avut parte de mai multe peripeții: „M-am ales cu foarte multe vânătai. Am avut de realizat niste prize mai grele și interesante – pe care niciunul nu le-a mai facut vreodată până acum. Dar, per total, mi-a plăcut super mult. Am facut tot posibilul să iasă cea mai bună variantă.”
Piesa compusa de catre AMI si Adi Colceru (David Deejay) o aduce pe artista mai aproape de fanii ei si ne dau acces la o parte din viata ei.

Filmările au avut loc la Timișoara, iar AMI se plimbă cu tramvaiul prin oraș și prin amintirile ei. Tema care revine obsesiv în piesă încheie refrenul și oferă o profunzime tăioasă: „Ești singura stație la care tot vreau să mă-ntorc.”

Dupa cum declara chiar AMI pentru ea calatoria cu tramvaiul: “Este ca si drumul meu prin viata: cu statii si opriri, cu bucurii, dezamagiri, oameni alaturi sau departe…Fiecare noua statie, este o noua poveste, o speranta catre viitor, catre ceva mai bun. Doar ca, unele statii nu ne sunt mereu destinate, iar atunci alegem sa ne indreptam spre o alta, luandu-ne bilet spre fericire… Eu mi l-am luat deja;) Mi-as dori sa va luati si voi!:”
Mark, la rândul lui, a avut parte de neprevăzut. A fost „spălat” cu scrum din cap până în picioare, deși scenariul inițial nu includea acest pasaj. Momentul lui preferat rămâne acela în care se afla suspendat la înălțime și vedea întreaga priveliște de sus.

De producția video s-au ocupat Spoiala Brothers, regia e semnată de Arcadie Spoială, iar imaginea de Dima Spoială. Coregrafia a fost realizată de Iuri Ribac. În ceea ce privește piesa, muzica a fost compusă de Mark Stam, AMI, Viky Red, Alex Cotoi, textul de Mark Stam și AMI, iar de producție s-au ocupat Viky Red și Alex Cotoi.

Urmareste clipul aici:

Te-ar mai putea interesa