„Mike Godoroja & Blue Spirit’’ #ȘASE CU PRIETENII 😀 Vineri, 12 iunie, de la ora 20.00

„Mike Godoroja & Blue Spirit’’ #ȘASE CU PRIETENII 😀 Vineri, 12 iunie, de la ora 20.00

Feți Frumoși și Ilene Cosânzene, vineri, 12 iunie 2020, se întâmplă cel de al doilea eveniment din suita de 6 spectacole on-line, live din studio, unde vom avea, timp de 6 săptămâni, drept invitați prieteni, din sufrageria lor. Măria Sa Publicul va putea trimite mesaje în timpul emisiei, la care li se va răspunde cu mare drag.

 

Mai mult câțiva dintre fani vor putea cânta cu formația. Și mai mult! La aceste concerte vor fi, promitem, si mici surprize, iar noi vă vom deconspira, acum, doar una dintre acestea: un concurs cu, firește, premii constând în materiale promoționale ale trupei Mike Godoroja & Blue Spirit.

 

Spectacolul va acea loc în direct, venind cu o nouă poveste, cu muzică aleasă și gânduri rostite pentru prima dată. Seria de 6 show-uri diferite, 6 povești, în 6 seri, cu 6 prieteni, ajunge, vineri 12 iunie, la cea de a doua pveste . Niciun motiv de spaimă, sunt de patru ori șase!

 

Spectacolul va fi unic, datorită invitaților, va fi spectaculos, pentru că Mike, așa cum îl stim, este un veritabil show-man și om de televiziune. Vor fi solo-uri incredibile! Vom sta la taclale și ne vom amuza împreună. Va fi o experiență de neuitat, asta vă promitem! Iar tu, da tu, prieten drag, vei fi nu doar martor, ci părtaș la această grozavă întâmplare! Chiar tu poți face parte din acest show deoarece poți cânta cu trupa Mike Godoroja & Blue Spirit si invitații lor!

 

Contact:
Mihaela Petre
PR Mike Godoroja & Blue Spirit
TEL. 0751 109 224
www.mikegodoroja.ro

 

https://www.facebook.com/MIKEGODOROJA
http://www.youtube.com/mikeandbluespirit