11,000FaniÎmi place

Mike Godoroja & Bluespirit ft. Crina Mardare a lansat noul videoclip al piesei „Nopți de Sânziene”

Piesa „Nopți de Sânziene“ este un omagiu adus legendei Sânzienelor și de asemenea, o declarație specială la magia sa. Melodia face parte din albumul „Viață”, care se va lansa în toamna anului acesta.

 

„Tradiția noastră, tradiția românilor cuprinde multiple forme de legende – Sânziene este una dintre cele mai puternice și reprezentative pentru cultura noastră, pentru imaginea noastră în Europa și în lume, iar din punctul meu de vedere este o provocare asupra misterului și vrajei în sens pozitiv pe care ți-o implică dragostea și iubirea.” Mike Godoroja

 

Piesa Nopți de Sânziene este în colaborare cu artista pop-rock, Crina Mardare și a fost realizată în studioul BLUE LABEL RECORDS 2023 (muzică & text Mike Godoroja, orchestrație & compoziție Dorian Pârvu, co-producător Gheorghe Emanuel).

 

„Piesa este o lucrare pe care am început-o acum 3 ani de zile și am gândit-o încă de la momentul de debut ca fiind o colaborare cu o voce feminină. Gândul meu s-a îndreptat către Crina Mardare, una dintre cele mai speciale artiste de pop-rock pe care le are țara noastră și mai mult de atât, o personalitate cu un gust elevat, cu o pregătire aparte și cu o dorință de a descifra, de a descoperi și de a deschide noi orizonturi”

 

Mike Godoroja & Crina Mardare

Alex Gavril (chitară), Vali Vătuiu (tobe), Dorian Pîrvu (orgă, pian)

Tibi Topor (bas), Mihnea Părăuan (sitar)

 

 

Albumul „Viață” este o trilogie (Iubire, Armonie, Zbor) și reprezintă rezultatul unei munci de aproape 3 ani. Este o provocare muzicală a lui Mike de a surprinde publicul cu diverse teritorii stilistice: de la rock blues-ul clasic la muzică progresivă, soul, funk sau folk. Albumul va beneficia de o lansare în toamna acestui an.

Te-ar mai putea interesa