11,000FaniÎmi place

Minelli și SICKOTOY lansează “Think About U”

Minelli și SICKOTOY colaborează din nou pentru a da lumii o altă piesă care vă va rămâne în minte pentru mult timp. Captivantă, în curând cu titulatura de cântecul tău preferat, “Think About U” este întruchiparea prin sound a gândurilor tale atunci când te îndrăgostești de o persoană.

 

Minelli x SICKOTOY – Think About U | Official Music Video

 

“Think About U” reprezintă a treia lansare dintr-un material mult mai amplu, primul album al lui Minelli, care va fi disponibil pentru întreaga lume începând cu 3 martie. Cu un sound statement, care descrie perfect călătoria lui Minelli, “Silver & Gold | Chapter II” este o incursiune în evoluția artistei în materie de sound și stil. Fiecare piesă are propria poveste, transpunând gândurile creative ale lui Minelli în adevărate imnuri ale distracției și dansului. Pe lângă “Think About U”, albumul va include încă 11 piese, “Silver & Gold”, “Maracatu”, “Crazy”, “Tonight”, “Drinks on Mi”, “Stay Awake”, “Vitamin U”, “Routine”, “Memories”, “Don’t u Worry”, “Kill the Lights” și încă două piese, de care fanii artistei se pot deja bucura, “Could Be Something” și “Deep Sea”.

 

,,M-am distrat atât de mult scriind această melodie, nu numai că versurile au apărut foarte ușor, dar cred că echipa a fost atât de dedicată și in the mood for fun în același timp, încât întregul proces a fost ca un rollercoaster super fun. Este minunat să colaborez din nou cu SICKOTOY și sper că veți iubi acest cântec la fel de mult ca noi.” ne spune Minelli.

 

,,Îmi place că piesa are atât semnăturile muzicale specifice ale lui Minelli, cât și ale mele, modul nostru de a lucra și de a performa. Cred că acesta ar putea fi următorul tău <<party anthem>> ”. ne spune SICKOTOY.

 

Minelli este unul dintre cei mai de succes artiști și compozitori din Europa de Est. Aceasta a compus numeroase hituri pentru artiști celebri, cum ar fi “UP” și „Flashbacks” pentru INNA, ”F*ck That” pentru Bastard sau “Addicted” pentru Sickotoy. Lansările sale, “Rampampam” și “Nothing Hurts” au dominat topurile muzicale la nivel global, cumulând peste 185 milioane de stream-uri și peste 350 milioane de vizualizări. „Rampampam” a ajuns pe locul 4 în topul Shazam Global și pe locul 1 în Shazam Global Dance timp de câteva săptămâni. În plus, „Deep Sea”, cântecul ei în colaborare cu celebrul DJ R3HAB, este prezent pe unele dintre cele mai mari playlist-uri Spotify și Apple Music.

 

SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est din ultimii ani și posesorul unui Latin Grammy, pentru cel mai bun album Latin, Rock și Urban Alternative, obținut în urma colaborării sale cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru „Baddest Girl in Town”. SICKOTOY a avut, de asemenea, multiple colaborări de succes, cu milioane de stream-uri, cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, iar cântecele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui SICKOTOY include producții cu artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash și mulți alții. Recent, el a experimentat și poziția de jurat în cadrul competiției „One True Singer” produsă de Global Records și HBO MAX.

Te-ar mai putea interesa