11,000FaniÎmi place

Prietenii lui Mos Craciun la Deva

Spectacol muzical de Craciun pentru copii cu mascote si personaje.

Ho ho ho , Moc Craciun cel adevarat ,vine la Deva impreuna cu prietenii sai in cel mai frumos spectacol de Craciun dedicat celor mici si celor mari.
In pragul Craciunului ,sosesc cu el si ajutoare de nadejde, cei mai indragiti soricei ai copilariei.
Toti sunt in asteptarea colindatorilor care o sa le umple casa de bucurie, asa ca deschideti si voi portile pentru a colinda impreuna cu Alba ca Zapada, si Printul,precum si invitatii surpriza, cele mai noi personaje din desene animate iubite de copii . (actori costumati care personifica personajele).
Si chiar daca un personaj viclean va incerca sa fure magia zilelor de sarbatoare , nu va faceti griji ! Eroii isi unesc puterile pentru ca binele sa triumfe. Mos Craciun le va da si el o mana de ajutor.
Fa din sarbatoarea Craciunului un prilej pentru a aduna toata familia si a imparti momente de fericire pura. Te provocam sa zambesti sincer, sa dansezi, sa canti si sa iti faci amintiri memorabile alaturi de noi!
Mos Craciun vine doar o data pe an, insa imparte bucurie care sa iti ajunga pentru un an intreg.
Durata spectacolului: 60 minute
Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro ,goldenparty.ro sau zilnic la sala de spectacol si inainte de eveniment in functie de disponibilitate.
Scenariul si Regia : Sabina Arsenie
Muzica : Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producator: Golden Party
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani)

Locatia : Centrul Cultural Dragan Muntean ,Piața Victoriei nr 4 Deva
Data : Sambata 07 decembrie ora 17:00
Pret:
VIP – 45(randurile 1-11) inclus: locuri aproape de scena,acces prioritar in sala, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si posibilitatea de a face poza cu Mos Craciun) Poza printata nu este inclusa in pretul biletului.
Categoria I (12-20) – 35 lei
Categoria II(21-24 si loja) – 25 lei

Te-ar mai putea interesa