11,000FaniÎmi place

PUTEREA LĂUNTRICĂ ȘI IUBIREA DIN „SUFLET” VA SCHIMBA LUMEA NOASTRĂ! ÎN CURÂND LA CINEMA DUBLAT DE MONICA DAVIDESCU!!!

Fiecare ființă este particulară tocmai prin faptul că se comportă, gândește și introspectează din suflet, iar platoșa noastră interioară este cea care pălește în fața aspectului fizic, atunci când ne aratăm franc sentimele celor care îi validăm, le oferim afecțiunea noastră!

 

Varianta dublată a animației Disney-Pixar care va invada cu asalt ,magnetism și dragoste marile ecrane din România
este dată pe mâinile a două celebrități autohtone: actrița Monica Davidescu care dublează vocea consilierului Jerry A a cărui voce în varianta originală este asigurată de Alice Braga.

 

Visul profesorului de muzică, Joe Gardner, este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție. Aici o întâlnește pe 22, un suflet tânăr și naiv, alături de care Joe va da startul unei călătorii ce trebuie să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

 

Filmul „Suflet” este un pansament pentru spirit, demonstrându-ne faptul că dincolo de creionarea proprilor dorințe este curajul de a le face realitate. Pelicula contează pe originalitate și aduce laolaltă lumea oamenilor la intersecția sa cu pătura imaterială din care toți suntem creați, iar pilda filmului este că nu suntem mai buni unii față de alții, iar doar cei care trăiesc din suflet merită recunoștința și atașamentul celorlalți oameni.

 

 

Despre MONICA DAVIDESCU:

 

Monica Davidesvu a absolvit Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția actorie, la clasa profesorului Grigore Gonta. Înainte de a fi actriță a fost învățătoare, dansatoare și model. În toamna anului 1992, la vârsta de 19 ani a venit în capitală, unde timp de trei ani a fost secretară, manechin într-un magazin de haine, făcând parte și dintr-o trupă de dans. Din 1998 joacă pe scenă Teatrului Național din București. În stagiunea 2009-2010 a jucat în Visul unei nopți de vara, Take, Ianke și Cadîr, Sânziana și Pepelea, Molto, gran’impressione și Comedia norilor.

 

Monica Davidescu a jucat în filme ca Natures mortes în 2000, Vlad trei ani mai târziu, în 2007 în Ticăloșii. A jucat și în câteva seriale TV cum ar fi Cu un pas înainte, în 2007, iar în 2008 a jucat în Vine poliția!. În toamna anului 2012, Monica Davidescu a participat la “Dansez pentru tine” ca parteneră a lui George Bochian. Aceasta este căsătorită cu cântărețul și vedeta de televiziune Aurelian Temișan, având o fetiță.

Te-ar mai putea interesa