11,000FaniÎmi place

rareș lansează noul single „1000 de zile” – o piesă prin care artistul încearcă să lase în spate trecutul

rareș, artistul fenomen al momentului, lansează noul single „1000 de zile” – piesă ce ne lasă să îi descoperim o nouă latură a artistului, de data aceasta una sensibilă și vulnerabilă. Pentru rareș, 2022 a fost un an plin și pare că nici sfărșitul de an nu o să fie diferit. Tânărul artist urmează să fie actorul principal în filmul „Romina”, producție ce urmează să fie lansată la începutul anului viitor, în luna ianuarie. „1000 de zile” este o piesă prin care mulți dintre noi am vrea să ne vindecăm de rănile trecutului și pe care o poți folosi drept metodă de a te elibera de tot ceea ce te ține captiv în trecut.

 

rareș – 1000 de zile | Official Video

 

„<<1000 de zile>> sapă adânc în interiorul meu, un eu care era într-un punct foarte low în viață și arată în mod transparent o etapă din viața mea. Este o piesă despre vindecare, despre a înțelege că te situezi într-un punct dificil, dar cu toate astea alegi să îți omori trecutul. Mie a reușit să-mi trezească fel și fel de emoții, de la supărare, până la nervi și disperare, ca într-un final să-mi ofere liniște și împăcare, totul într-un vibe foarte Coldplay-ish, unic în România, după părerea mea. Sper din suflet ca lumea să o aprecieze așa cum o fac eu și mai sper ca cei care o ascultă și se regăsesc în ea să-și găsească liniștea cât de repede. E teribil să simți povestea, să o trăiești, dar cred că <<1000 de zile>> e capabilă să vindece” ne spune rareș.

 

Piesa a fost scrisă și compusă de florianrus alături de rareș și Costel Dominteanu (DOMINO), producția fiind realizată de către Costel Dominteanu (Domino). Videoclipul l-a avut ca DOP chiar pe fratele artistului, Marius Mariș, acesta ocupându-se și de scenariu alături de rareș iar producția a fost realizată de către KOMITI. Videoclipul piesei ne prezintă o latură plină de durere a lui rareș ce trece prin toate etapele procesului de vindecare până când reușește să renunțe la trecut și la tot ce îl ținea în loc.

 

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului – Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams. Ultimul single al lui rareș, Nașpa, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes. Piesa a dominat festivaluri precum Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle și se află în continuare în playlist-ul celor mai mari posturi de radio din România. Cel mai recent single lansat în colaborare cu Olivia Addams – „Buchet de trandafiri” – a reușit să cucerească atât publicul din online, cât și topurile de specialitate ale celor mai mari radiouri, fiind prezent de câteva săptămâni în Top 10 Radio Airplay Romania.

Te-ar mai putea interesa