11,000FaniÎmi place

rareș și Olivia Addams lansează primul lor duet – “Buchet de trandafiri”

rareș și Olivia Addams lansează „Buchet de trandafiri”, un single care cuprinde celebrul refren popularizat la începutul anilor 2000 de trupa Akcent. Piesa surprinde aceeași nostalgie care te va duce cu gândul la prima ta iubire și marchează prima colaborare dintre rareș, un artist în plină ascensiune, și Olivia Addams, artista cu o prezență constantă în topurile muzicale din România, cât și în cele internaționale.

 

rares x Olivia Addams – Buchet de trandafiri

 

 

„Faptul că am rescris <<Buchet de trandafiri>> e o modalitate de a menține amintirile vii. Poate acum nu vă mai vorbiți, poate vă aveți la block pe toate rețelele de socializare, poate chiar te simți nașpa în continuare, dar mereu o să aveți banca voastră și amintirile care vă aduc aminte de ce a însemnat <<noi>> la un moment dat. Mă bucur că am colaborat cu Olivia la piesa asta și că am reușit să o aducem în atenția oamenilor!”, a declarat rareș.

 

„<<Buchet de trandafiri>> este despre o poveste de iubire ideală, romantică, dar care nu poate rezista în fața timpului. Noi am încercat să descriem o poveste reală, pentru că de multe ori creștem în direcții diferite, iar iubirea nu e îndeajuns, dar amintirile sunt. Sunt sigură că și tu ai păstrat măcăr o dată petalele de la trandafirii primiți, așa sper că vei păstra și piesa la care am lucrat alături de rareș și o echipă minunată!”, a spus Olivia Addams.

 

„Buchet de trandafiri” a fost scrisă și compusă de către rareș și Olivia Addams, alături de talentații Marius Moga, Florian Rus și Achi.

 

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în casa One True Singer. Filmările, care au durat 2 luni de zile, l-au ajutat pe artist să evolueze atât ca performer, cât și ca songwriter, colaborând în cadrul showului cu nume ca The Motans și florianrus, primind în acelasi timp sfaturi de la jurații showului – Alex Cotoi, Șerban Caza, Alina Eremia și Bruja, dar și de la invitați precum Roxen, DOC, Grasu XXL și Olivia Addams. Ultimul single al lui rareș, Nașpa, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes. Piesa a dominat festivaluri precum Untold, Neversea, Summerwell și Electric Castle și se află în continuare în playlist-ul celor mai mari posturi de radio din România.

 

Olivia Addams este o artistă de invidiat pentru ușurința cu care reușește să domine atât industria muzicală din România, cât și pe cea din afara granițelor ei. Succesul artistei culminează în Polonia, unde a susținut mai multe turnee de promovare a hit-urilor sale ce se aud neîncetat la toate radiourile de top. „Stranger”, „Are We There” sau „Never say never” sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au reușit să se bucure de o expunere internațională, în timp ce „Scrisori în minor” sau „Răsărit perfect” sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să prezinte latura vulnerabilă a artistei, mai puțin cunoscută publicului. Răsărit Perfect se află în continuă ascensiune, fiind în Top 10 Weekly Radio Airplay timp de 5 săptămâni.

Te-ar mai putea interesa