11,000FaniÎmi place

Ritmul verii la celălalt capăt al telefonului – ,,Alo, Alo” – Mira x Vescan

Anul 2023 este cu siguranță un an plin de succes pentru Mira. Început cu „Strawberry heart” și continuat cu hitul „N-am să te las”, anul 2023 adaugă colaborarea cu Bvcovia în ritmul „Bye Bye” și piesa internațională „Come with me”.

 

După o primăvară cu 5 piese în top Media Forest, Mira aduce o nouă colaborare împreună cu Vescan pe piesa „Alo, Alo”.

 

MIRA x VESCAN – Alo, Alo

 

O piesă perfectă de vară nu putea să nu aibă un videoclip pe măsură. Într-o atmosferă retro Mira și Vescan se joacă de-a „flirtul pe stil retro” într-un univers plin de culoare și dinamism.

 

Despre piesa „Alo, Alo” Mira spune: „Cred că este piesa mea preferată de anul acesta. Îmi place foarte mult acest vibe reggae, povestea piesei, energia cu care a fost scrisă în studio, am avut toți aceeași stare când am compus-o și ne-am completat foarte fain, iar Vescan este cel mai tare narator de povești. Clipul este și el o caterincă, efectiv, și mă bucur că am reușit să îl scoatem fix așa cum îl vizualizam.”

 

Despre piesa „Alo, Alo” Vescan spune: ,,Vrei piesă cu Mira? NIMIC MAI SIMPLU, tot ce trebuie să faci e să știi 5-6 meserii, disponibilitate NON-stop și chiar și așa, am întrebat tot cartierul, ca să am numărul ei.”

 

Piesa este o coproducție între HaHaHa Production, Miralicious, Vescan și Global Records.
Muzica: Mirabela Cismaru (MIRA), Vescan, Mihai Boldea, Bianca Dragomir
Text: Mirabela Cismaru (MIRA), Vescan, Bianca Dragomir, Cristian Porcari
Producție: Mahia Beldo

Te-ar mai putea interesa