11,000FaniÎmi place

Roxen lansează noul single – „A trecut vara”

Roxen, artista care a demonstrat de fiecare dată că timbrul ei unic poate să transmită emoția mai bine ca orice, lansează noul single – „A trecut vara”. Totul a pornit de la refrenul piesei ce a fost urcat pe contul artistei de TikTok și care, la scurt timp, a devenit foarte popular în rândul utilizatorilor, generând sute de videoclipuri. Apoi, Roxen a intrat în studio și a documentat prin videourile sale de pe cont tot procesul creativ, creând un entuziasm real în rândul fanilor care abia așteptau lansarea. „A trecut vara” este piesa care te va duce cu gândul în mod direct la acea persoană la care te gândești involuntar și cu care ai vrea să retrăiești toate amintirile de care îți este dor.

 

Roxen – A trecut vara | Official Video

 

Piesa a fost scrisă de către Roxen și Florian Rus iar producția a fost realizată Alexandru Turcu. Videoclipul piesei a fost regizat de către David Mogan și produs de Loops Production. În videoclip o putem vedea pe artistă așa cum nu a mai fost prezentată fanilor niciodată: sensibilă și vulnerabilă.

 

„<<A trecut vara>> este o piesă extrem de dragă mie. Când am cântat prima dată refrenul prietenilor de pe TikTok, nu m-am așteptat să primesc un feedback atât de bun. Emoția piesei e reală, trăită și mai mult de atât, consumată. Chiar dacă a trecut vara, amintirile rămân. Sper să vă placă și să vă regăsiți în ea” ne spune Roxen.

 

Roxen este unul dintre artiștii tineri ce au reușit să-și facă simțită prezența atât în online prin firea ei carismatică, cât și pe radio datorită timbrului ei ușor recognoscibil. Piese precum „Ce-ți cântă dragostea”, „Spune-mi” sau „Dincolo de Marte” au cucerit topurile radio din România, fiind săptămâni la rând prezente în Top 10 Weekly Radio Charts. De asemenea single-ul „UFO” a reușit să fie prezent în Top 3 Radio Airplay în Polonia, dar și în Topurile Shazam din țări precum Polonia, Bulgaria, Slovenia sau România.

Te-ar mai putea interesa