11,000FaniÎmi place

Spectacolul „Peripetii in Regat” la Deva

Peripetii in Regat – adaptare Frozen
Spectacol muzical pentru copii cu mascote si personaje.

Portile Regatul de gheata s-au deschis cu noi aventuri pentru toti copiii din DEVA în cadrul super spectacolului muzical pentru copii PERIPETII IN REGAT , organizat de Golden Party.
Vino sa-ti intalnesti personajele preferate: Regina cu puterile sale magice,si curajoasa Printesa,Printul,Renul prietenos si Omul de Zapada.
Timp de o ora , traim impreuna bucuria unei aventuri unice,presarata cu mult dans, veselie si distractie din plin. Ne vom aminti ca dragostea familiei, prietenia adevarata si iubirea sincera triumfa mereu si ne fac viata atat de frumoasa. Ne vedem la spectacol!
Durata spectacolului: 60 minute ( fara pauza )
Scenariul si Regia : Sabina Arsenie
Muzica : Gabriel Arsenie
Coregrafie: Rares Velea
Producator: Golden Party
Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-14 ani
Locatia : Centrul Cultural Dragan Muntean ,Piața Victoriei nr 4 Deva
Data : Duminica 17 noiembrie ora 17:00

Pret:
VIP last minute – 40% reducere – 60 lei ( Randurile 1-4 ) inclus: locuri langa scena,acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si posibilitatea de a face poze cu acestea, cartea de colorat cu autografele personajelor)
VIP – 100 lei ( Randurile 1-4 ) inclus: locuri langa scena,acces prioritar in sala, apa plata, intalnire cu personajele pe scena la finalul showlui si posibilitatea de a face poze cu acestea, cartea de colorat cu autografele personajelor)
Categoria I – 50 lei ( Randurile 5-11)
Categoria I last minute – 10% reducere– 45 lei ( Randurile 5-11)
Categoria II – 30 lei (randurile 12-19)
Categoria III – 25 lei ( randurile 20-24 si loja centrala)
IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!
Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.
Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.
Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇
www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

 

https://www.facebook.com/bigfm.deva/videos/2625645587478687/

Te-ar mai putea interesa