11,000FaniÎmi place

Un dar necesar – 2 aprilie, Ziua Internationala de Constientizare a Autismului

Cu ocazia zilei de 2 aprilie, de Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, cei de la Asociația Help Autism au demarat Campania de constientizare Un dar necesar.

 

Atenția, înțelegerea, susținerea și acceptarea sunt cele mai de preț daruri. Hai să le oferim împreună persoanelor neurodiverse!, este îndemnul sub care Asociația Help Autism, alături de 150 de organizații din rețeaua RO TSA și FEDRA, lansează campania Un dar necesar, cu scopul de a atrage atenția asupra nevoilor particulare pe care le au cele 30 000 de persoane cu autism din România.

 

Clădiri simbol din 6 orașe din țară vor fi iluminate în albastru – culoarea autismului, pentru a atrage atenția asupra problematicii la nivel național; grădinițe și școli țin ore de lectură pentru a încuraja înțelegerea și acceptarea colegilor cu autism; companiile preiau iluminarea in digital si organizează acțiuni pentru angajați și clienți; artiști care invita publicul iubitor de cultură și muzică să sușină programe de terapie; ONG-urile organizează diferite acțiuni în centrele lor și invita romanii să facă propriile daruri necesare copiilor, adolescenților și adulților cu autism.

 

Descoperiți Campania aici: https://undarnecesar.helpautism.ro

 

Dacă vreți să susțineți direct copiii și adolescenții din Asociația Help Autism, aveți la dispoziție următoarele căi:

 

💙 Completează online formularul 230 și redirecționează 3,5% din impozitul tău pe venit. Simplu, de acasă și durează doar 1 minut: https://www.helpautism.ro/formular230

 

💙 Trimite SMS cu textul HELP la 8844 și donează lunar 2 euro.

 

💙 Achiziționează o carte din colecția AHA Books, poartă și dăruiește un cadou din magazinul nostru online cu produse care fac bine.

 

💙 Sponsorizează cu ajutorul companiei

Te-ar mai putea interesa