11,000FaniÎmi place

Vescan lansează ”Iartă-mă lume” – primul single după o pauză de trei ani

Vescan, unul dintre cei mai iubiți artiști români, revine în atenția publicului după o pauză de mai bine de trei ani odată cu lansarea „Iartă-mă lume”. Cunoscut pentru versurile sale și pentru mesajele puternice pe care fiecare piesă le transmite, artistul a fost un subiect de discuție pentru foarte mulți oameni, mai ales pe TikTok unde sound-urile cu piesele sale au strand zeci de mii de utilizări și sute de comentarii care aveau ca subiect: „oare când urmează să lanseze o nouă piesă?”. „Iartă-mă lume” reprezintă single-ul de revenire al artistului, un „apology statement” pentru faptul că a fost absent tot acest timp și, totodată, un single în care mulți dintre noi ne vom regăsi pentru simplu fapt că versurile piesei sunt rupte din realitatea de zi cu zi.

 

VESCAN feat MAHIA BELDO – Iarta-ma lume | Official Video

 

 

„<<Iartă-mă lume>> am vrut să fie prima piesă pe care o împart cu voi. Urmează să lansăm toate piesele ce s-au născut în această pauză pe care speram să nu o fi simțit așa mult, fiind sincron cu pandemia. Într-un final a fost bine-venită pentru că avem multă muzică nouă și eu mă simt fresh ca la începutul carierei. Susținerea necondiționată a publicului face un artist să-și păstreze sufletul de artist, iar pentru asta vă mulțumesc foreva.” ne spune Vescan.

 

Piesa a fost scrisă și compusă de către Vescan alături de Mihai Boldea (Mahia Beldo), iar producția finală a fost realizată de către Mihai Boldea. Videoclipul piesei, regizat de către Kobzzon, ne prezintă drumul plin de obstacole pe care, fiecare dintre noi, suntem nevoiți să-l parcurgem pentru a realiza într-un final că noi suntem actorii principali din filmul propriei vieți.

 

Vescan, unul dintre cei mai iubiți artiști ai muzicii rap și hip-hop, s-a lansat în anul 2006 ca parte din trupa Re Vers. Odată cu alegerea sa de a urma o carieră solo, Vescan a lansat primul album „Dansez cu pozele vechi”, album ce conține colaborări alături de artiști precum Anda Dumitriu, Daniel Nicula (DJ Wicked), DJ Twist, Feli, Katana și mulți alții. Piese precum „Piesa mea preferată” alături de Kamelia sau „În dreapta ta” alături de Alina Eremia au reușit să performanța de a sta săptămâni la rând în Top 10 Radio Airplay Media Forest. Același succes l-au avut și lansările „Las-o” alături de Florin Ristei sau ”Tic-Tac”.

Te-ar mai putea interesa