11,000FaniÎmi place

wrs aduce România înapoi în Finala Eurovision Song Contest după 4 ani

wrs, reprezentantul României de anul acesta în cadrul Concursului Eurovisiong Song Contest, a reușit performanța de a aduce România înpoi în Finală după 4 ani de absență. Cu un total de 118 puncte, România s-a calificat de pe pozitia a noua în Finala de sâmbătă seară.

 

În cadrul celei de-a doua semifinale au luat parte 18 țări, printre care și România. Dacă inițial România era cotată printre ultimele trei țări ca șansă de calificare, în timpului show-ului, situația s-a schimbat radical. Reacția sălii și susținerea din online a oamenilor vis-a-vis de prestația lui wrs a fost uimitoare, motiv pentru care calificarea României a reprezentat surpriza acestui sezon.

 

„Llamame”, piesa cu care wrs a făcut un adevărat spectacol pe scena din Pala Alpitour, a obținut în finala de sâmbătă un total de 65 de puncte, clasându-se pe poziția a 18-a. Cele două prestații ale lui wrs au reușit să adune peste 3 milioane de views pe YouTube, perfomance-ul din finală fiind în acest moment pe locul #3 în YouTube Trending România si pe #15 in YouTube Trending Spania. Piesa se află în Top 200 Shazam în toate tările din Europa, cât și pe Spotify, Apple Music și Deezer.

 

Atmosfera incendiară din sală a trecut dincolo de televizor, motiv pentru care solistul trupei Years and Years – Olly Alexander, și-a arătat susținerea pe tot parcursul semifinalei si finalei prin diferite postări pe Twitter. Pe lângă cei 10.000 de oameni din sală ce au cântat la unison piesa cu wrs în timpul prestației, Mika, unul dintre cei trei prezentatori ai show-ului de anul acesta, a dansat și s-a distrat cot la cot cu delegația României în timpul performance-ului.

 

Chiar dacă experiența Eurovision s-a încheiat sâmbătă seară, wrs nu o să aibă timp să se odihnească pentru că, începând de săptămâna aceasta, o să aibă concerte în Spania și Polonia, iar vara abia a început.

 

Te-ar mai putea interesa