11,000FaniÎmi place

Yuka se alătură echipei Global Records și lansează piesa Aripi de Nisip

Yuka s-a alăturat echipei Global Records și lansează prima sa piesă, Aripi de nisip, care are la bază o poveste despre libertate, explorare și aventură. Un vis adolescentin înconjurat de dorința de evadare din viața cotidiană și regăsirea într-un tărâm al posibilităților infinite. Vocea fresh și autentică a artistei se îmbină perfect cu beat-urile și vibe-ul piesei, iar sound-ul creează sentimentul de nostalgie dat de adolescență, de aventuri pierdute și de călătorii surprinzătoare. Yuka iese din realitatea sa urbană și își proiectează scenarii alternative și plimbări care părăsesc orașul și toate responsabilitățile pe care le aduce. Ajunge la malul mării, înconjurată de libertate și muzică, acolo unde orice lucru pare posibil.

 

Piesa Aripi de Nisip se concentrează pe dorința de aventură și libertate și îmbină dinamic vibrații puternice și visătoare.

 

“Pentru mine, Aripi de Nisip a însemnat o experiență muzicală completă. De la cum a fost scrisă piesa, alături de EMAA și Costi, până la felul în care am filmat clipul timp de 36 de ore pline de peripeții, plecând noaptea din București și ajungând la răsărit pe plajă, la mare. Piesa înseamnă mult pentru mine, pentru că vorbește din suflet despre ce înseamnă să fii liber”, a spus Yuka.

 

Piesa a fost compusă de EMAA și Costi Domințeanu, versurile au fost scrise de EMAA, iar producția a fost realizată de Costi Domințeanu.

 

Clipul a fost regizat de Jimachez, iar producția este semnată de Cristian Puchiu.

 

 

Yuka este o artistă tânără, extrem de talentată, care a știut dintotdeauna că își dorește o carieră în muzică. Are 16 ani și își amintește foarte bine momentul în care a urcat pentru prima dată pe scenă, la 5 ani, atunci când s-a îndrăgostit de bucuria exprimării sentimentelor prin muzică și când a văzut efectul acesteia asupra oamenilor. La 6 ani a câștigat concursul Mamaia Copiilor, la 7 ani a lansat primul ei album, iar un an mai târziu a participat la show-ul Next Star. Întotdeauna a fost atrasă de scenă, fie că a fost vorba despre muzică sau teatru. A absolvit școala de muzică și a continuat să cânte și să compună, dând amploare pasiunii ei. Cântă la pian, chitară și ukulele și atunci când nu compune, ascultă toate genurile muzicale.

Te-ar mai putea interesa