11,000FaniÎmi place

Dansul prinde viață la Centrul Cultural: În Pași de Dans în Jurul Lumii

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, vă invită duminică, 28 aprilie 2024, începând cu ora 17:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” la un spectacol de dans, susținut  de școli de dans din Deva, Hunedoara, Alba Iulia și Cluj Napoca.

Spectacolul ,,ÎN PAȘI DE DANS ÎN JURUL LUMII”, organizat de către Duke of Happiness Deva și Frizzante Dance Studio din Cluj Napoca, prezentat de Andrei Ștefănescu, este un spectacol dedicat DANSULUI cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului (29 Aprilie).

Pe scenă vor urca atât copii cât și adulți, care vor susține momente de dans pe ritmuri latino, salsa, bachata, kizomba, tango argentinian, bellydance, vals vienez precum și dansuri populare tradiționale românești.

Împreună cu Shine Dance Club Sportiv Hunedoara, Tango Otros Aieres Deva, Baladry Bellydance Deva și Ansamblul de folclor și dans popular ,,Câmpul Pâinii” Vinerea, județul Alba, vom călătorii prin toată lumea cu opriri în Cuba, Republica Dominicană, Argentina, SUA, pe continentul African în Angola, Asia în India și Turcia, revenind spre casă în Europa, cu opriri în Franța, Austria și bineînțeles acasă, în România.

Spectacolul dorește a aduce la cunoștința publicului frumusețea și importanța dansului atât ca sport cât și ca artă, urmărind dezvoltarea comunității de dansatori din Deva, atât în rândul copiilor cât și al adulților, arătând astfel că ,,DANSUL nu are vârstă”!

Pentru informații, rezervări și bilete: 0744567137

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Te-ar mai putea interesa