11,000FaniÎmi place

Demonstraţie de kickbox în Cetatea Deva

Pasionaţii de kickbox sunt aşteptaţi sâmbătă, 12 octombrie 2019, la un antrenament susţinut de sportivi din cadrul Boiciuc Academy Deva.
Demonstraţia de kickbox va avea loc în Cetatea Deva, pe Platforma Artilerie Vest, începând cu ora 13:00.

Veţi putea urmări în acţiune kickboxeri care au făcut performanţă şi care au obţinut rezultate remarcabile la competiţiile naţionale de gen. Printre aceştia se numără:
• Sacas Agnes – o kickboxeriţă care a demonstrat prin rezultatele obţinute că acest sport poate fi practicat nu doar de băieţi ci şi de fete
• Grasu Rareş – un tânăr kickboxer în vârstă de doar 7 ani care a surprins prin rezultatele deosebite la competiţii dar şi prin devotament şi disciplină
• Berei Nicky – un kickboxer care demonstrează că perseverenţa, tenacitatea şi munca pot învinge de multe ori talentul
• Floricel Rareş – un kickboxer adolescent care a demonstrat că dacă iţi doreşti cu adevărat să performezi în ceea ce te pasionează, vei reuşi

Antrenamentul din Cetatea Deva va fi condus de preşedintele Academiei de kickbox, Flavius Boiciuc. Palmaresul său ca profesionist la kickboxing cuprinde 37 meciuri, naţionale şi internaţionale, cu un bilanţ de 29 de victorii.
Deveanul Flavius Boiciuc antrenează atât copii cât şi adulţi care doresc să-şi îmbunătăţească atât condiţia fizică cât şi stilul de viaţă. Cei care doresc să înveţe cum pot să obţină un corp de invidiat şi o condiţie fizică de luptător sunt invitaţi să se înscrie la Boiciuc Academy Deva. Trebuie să ştiţi că într-un antrenament de kickboxing puteţi arde aproximativ 1000 de calorii pe oră, timp în care sunt antrenați, practic, toți mușchii.

Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă!

Demonstraţia de kickbox este organizată de Boiciuc Academy Deva în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Te-ar mai putea interesa