11,000FaniÎmi place

Investiţie privată în valoare de 4 milioane de euro, prezentată oficial la Hunedoara

Astăzi a avut loc prezentarea oficială a parcului de retail construit pe bulevardul Traian, nr 7 B din Hunedoara. Investiţia a fost realizată de COMETEX, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale din România.

Complexul comercial are o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, 270 de locuri de parcare şi găzduieşte magazine ale unor retaileri renumiţi: Altex, Kik, Sinsay şi Zoocenter.

Investiţia se ridică la 4 milioane de euro şi se materializează în peste 100 de locuri de muncă, spaţii comerciale amenajate după cele mai noi standarde în domeniu şi tehnologii sustenabile privind mediul înconjurător (panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adoptate pentru o eficiență energetică sporită și centrate pe protejarea mediului).

„Suntem onoraţi şi bucuroşi să avem o astfel de investiţie în oraşul nostru. Probabil în alegerea făcută de investitor a contat şi faptul că Hunedoara este cel mai mare municipiu din România care nu este reşedinţă de judeţ şi îmi place să cred că am avut şi noi o contribuţie în apariţia acestui complex comercial, încercând să sprijinim proiectul prin operativitate şi competenţă, bineînţeles în limita prevederilor legale.

Astfel, Hunedoara dă încă un semnal clar şi hotărât că este un oraş în care Primăria încurajează şi sprijină investitorii serioşi. Mă bucură să aud şi faptul că prin această nouă investiţie se creează peste 100 de locuri de muncă, iar această cifră mi-a fost comunicată chiar de către reprezentanţii companiei, nu de altcineva.

Mulţumesc companiei Cometex pentru încrederea de a investi la Hunedoara şi sunt sigur că proiectul prezentat oficial astăzi va avea succes!”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Interviu Dan Bobouţanu – Primarul Municipiului Hunedoara:

 

Noul complex comercial va fi deschis publicului mâine (28 martie) ora 08:00, iar reprezentanţii companiei spun că magazinele îi aşteaptă pe hunedoreni cu multe oferte şi surprize (inclusiv un concert susţinut de Maria Buza şi Taraful George Pătraşcu – joi, de la ora 14:00).

Programul obişnuit de funcţionare al magazinelor va fi de luni până sâmbătă între 09:00 – 21:00 şi duminica, între 09:00 – 20:00.

Interviu Vicenţiu Spătaru – Director General Cometex:

 

Birou Comunicare – Primăria municipiului Hunedoara

Te-ar mai putea interesa