11,000FaniÎmi place

Istoria a fost scrisă pe terenul de fotbal al Hunedoarei!

Cu o performanță remarcabilă și un joc plin de pasiune, echipa Corvinul Hunedoara a reușit să se califice în finala Cupei României Betano la fotbal! După o victorie strălucitoare în semifinală, cu scorul de 3-1 împotriva echipei din Voluntari, acum ne pregătim să înfruntăm următorul adversar cu aceeași determinare și curaj.

Big FM aduce cele mai călduroase felicitări întregii echipe, precum și staff-ului tehnic condus de talentatul Florin Maxim! Și nu uităm să mulțumim tuturor susținătorilor noștri dedicați, fani care au făcut tribunele stadionului Michael Klein să vibreze de entuziasm! Peste 9.500 de oameni au fost martorii acestei victorii istorice, transformând tribunele într-o mare alb-albastră de bucurie și mândrie!

Orașul nostru este în sărbătoare! Victoria noastră a declanșat o adevărată fiestă, iar cerul Hunedoarei a fost iluminat de artificiile multicolore, anunțând triumful nostru și calificarea în marea finală de la Sibiu!

Mulțumim, Corvinul! Mulțumim, Hunedoara! Big FM este alături de voi și susține în continuare performanța și pasiunea pentru fotbal! ⚽✨

Te-ar mai putea interesa