11,000FaniÎmi place

Masaj pe pat de Jad? Da, te rog

S-a deschis un salon de masaj (Alina Masaj) în Deva unde oamenii pot apela cu încredere la serviciile tehnicianului Alina. Printre serviciile oferite de masaj de relaxare, anti-celulitic, terapeutic, clienții, atât femei cât și bărbați pot beneficia de terapia patului cu pietre de Jad/Turmalină încălzite.

Pietrele de Jad sunt cunoscute pentru beneficiile asupra sănătății corporale încă din cele mai vechi timpuri pentru beneficiile sale asupra corpului uman. Cel mai important însă rămâne masajul cu pietre de Jad.

Patul automat Casa Jad cu 9+4 role din Jad/Turmalină încălzite are următoarele întrebuințări:

Termoterapie cu raze infraroșii de undă lungă

Elongația mecanică a coloanei vertebrale la cald (hernie de disc, discopatii, tasare de vertebre, sciatică, lumbago) cu 9+4 role din Jad/Turmalină

Realiniere de vertebre (corecția scoliozei)

Presopunctură inversă (greutatea noastră corporală contra pietrelor de jad, acupresiune pe toate punctele energetice care traversează coloana vertebrală)

Terapie cu cristale semi-prețioase de jad și Turmalină

Masaj din scalp și până în călcâie și mio-relaxare.

Beneficiile terapeutice ale unui astfel de masaj cu pietre Jad/Turmalină

4 dintre aceste paturi cu Jad se află din 2019 în dotarea spitalului Militar ”Dr. Carol Davila” din București la secția de recuperare medicală.

Beneficiile acestui masaj cu rezultate confirmate de cei care îl folosesc consta în următoarele:

Stimuleaza si imbunatateste considerabil circulația sangvină, cu reducerea pana la 90 – 100% a simptomelor precum varice, vase de sânge sparte, cârcei, parestezii/ furnicături, sindrom de mâini si picioare reci.

Promoveaza o detoxifiere profundă pe toate cele 5 căi emonctorii:

1. Excreția (elimină cosntipația, balonarea),

2. Prin piele: ne ajută să transpirăm mai mult

3. Pe cale renală (elimina nisipul de la rinichi, calculii renali);

4, Pe cale biliară elimina simptomele de bila lenesa

5. Pe cale respiratorie: in caz de astm, bronsite)

Realizeaza o elongație a coloanei vertebrale la cald recomandata pentru hernia de disc, tasare de vertebre, protruzii discale, sciatica, iscopatii, spondiloze, corecteaza postura in caz de cifoza si/ sau lordoza.

Realizeaza o aliniere de vetebre care permite in timp corectia scoliozei
Reduce durerile și inflamațiile prin stimularea circulatiei sanguine si cresterea aportului de oxigen si nutrienti catre zona traumatizata, inflamata si dureroasa/ Elimina pana la 90- 100% durerile existente in corp (dureri menstruale, dureri de spate, dureri de stomac, dureri de articulatii)

Relaxare mentală cu efect de calmare si reducere a simptomelor in caz de anxietate depresie, insomnii, atacuri de panică, echilibrare energetică, energizează si calmează.

Pentru mai multe detalii, puteți lua legătură cu Alina prin intermediul paginii sale de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558491339277

Patul de Jad/Turmalină

Te-ar mai putea interesa