11,000FaniÎmi place

News Alert!!! BIG FM transmite LIVE partida de fotbal dintre C.S. Hunedoara și Minaur Baia Mare

CS Hunedoara o întâlnește pe CS Minaur Baia Mare, sâmbătă, 4 iunie, ora 16:00, în manșa tur a barajului de promovare în Liga a 2-a. Meciul va fi transmis LIVE pe postul local BIG FM Deva – 92,6 Mhz și Hunedoara 88,9 Mhz, începând cu ora 15:50, de către jurnalistul Liviu Rădău. CU TOȚII ÎN ALBASTRU, UNIȚI, SPRE #PROMOVARE !

 

Intră pe site-ul oficial www.bigfm.ro și ești conectat în timp real cu ce se întâmplă pe stadionul Michael Klein din Hunedoara.

 

Consiliul Local (CL) al municipiului Hunedoara a votat marţi, în unanimitate, schimbarea denumirii clubului sportiv de drept public din subordinea sa, în „Club Sportiv Corvinul 1921 Hunedoara”. Hotărârea a fost necesară pentru ca, din sezonul următor, echipa municipiului să se poată înscrie şi să figureze sub denumirea „Corvinul 1921 Hunedoara” şi în evidenţele Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

 

Decizia a fost posibilă după ce, în toamna anului trecut, datorită implicării Primăriei, CS Hunedoara a reuşit să achiziţioneze brandul „Corvinul 1921”, achiziţie făcută cu bani exclusiv privaţi, proveniţi de la donatori persoane fizice şi juridice.

 

Pe lângă secţia de fotbal, unde activează peste 250 de sportivi de toate vârstele, clubul sportiv din subordinea CL Hunedoara mai deţine şi o secţie de box.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa