11,000FaniÎmi place

Patinoarul „Cetate” a fost deschis

Patinoarul artificial de la Deva, care este amplasat şi în acest an în Parcul Cetate, a fost deschis pentru un nou sezon.
Condiţiile de acces pe patinoar sunt aceleaşi ca şi anul trecut!

Pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în Deva vor beneficia de acces gratuit precum și de închirierea gratuită a patinelor.
Elevii cu vârsta de până la 14 ani pot intra la patinoar pe baza carnetului de elev. Copiii cu vârsta peste 14 ani și studenții au acces gratuit dacă prezintă carnetul de elev/student.
Copiii cu vârsta de până la 14 ani pot închiria gratuit patine pe baza actului de identitate a însoțitorului major, iar cei cu vârsta peste 14 ani și studenții, dacă prezintă actul de identitate.

Pentru alte categorii de iubitori ai distracţiei pe gheaţă, tarifele au rămas aceleași ca și anul trecut, respectiv:10 lei, pentru fiecare serie de patinaj (două ore) și 10 lei pentru închiriere patine, pentru fiecare serie de patinaj (două ore).

Închirierea patinelor se face pe baza unui act de identitate: carte de identitate/buletin, permis de conducere auto sau pașaport.
Copiii cu vârsta sub cinci ani au acces cu patinele doar însoțiți de persoane echipate adecvat pentru patinaj.

Toți cei care utilizează patinoarul artificial din Parcul Cetății Deva trebuie să respecte întocmai regulamentul de funcționare afișat la intrarea în incintă.

Patinoarul artificial are o suprafață de 450 de metri pătrați și o capacitate de 130 de persoane pe serie, este dotat cu cabină de schimb patine încălzită, și se află în administrarea Seviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.
Patinoarul va fi deschis în perioada decembrie 2019-februarie 2020.

Programul de funcționare al patinoarului este următorul:
Luni – joi: între orele 12:30-22:00
Vineri – duminică: între orele 10:00-22:00

Distracţia pe gheaţă poate începe!
Vă aşteptăm la patinoar!

 

Interviu Radu Chirila – sef birou baze sportive SPIGM Deva.

 

 

Echipa BIG FM a fost la deschiderea patinoarului. Va intrebati cum e atmosfera? Raspunsul il gasiti in materialul urmator:

 

 

Te-ar mai putea interesa