11,000FaniÎmi place

Revoltă la secţia ATI a spitalului din Orăştie

Up-date: 

Asistentele medicale şi infirmierele de la secţia ATI a Spitalului municipal din Orăştie au revenit asupra deciziilor prin care şi-au înaintat demisiile în bloc şi s-au întors la serviciu, după ce, luni, au anunţat că pleacă din unitatea medicală din cauză că s-ar fi temut de infecţia cu noul coronavirus. Potrivit managerului unităţii medicale, Graţiela Achim, secţia de ATI nu este încă funcţională, deoarece medicul care lucra acolo şi-a menţinut hotărârea de a demisiona, motiv pentru care conducerea spitalului a solicitat detaşarea unui alt medic specialist ATI din judeţul Hunedoara.

 

Stirea iniţială :

Singurul medic de la secţia ATI a Spitalului municipal din Orăştie, împreună cu cinci asistente şi cinci infirmiere, a demisionat luni din funcţii, în contextul epidemiei de coronavirus. Conducerea unităţii medicale şi autorităţile locale încearcă să găsească o soluţie pentru rezolvarea problemei apărute.

 

Primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan, a apreciat că demisia cadrelor medicale s-ar fi produs pe fondul unei stări de teamă, menţionând însă că spitalul dispune de echipamentele de protecţie necesare. Edilul local şi-a manifestat speranţa că medicul, asistentele şi infirmierele vor reveni asupra deciziei luate.

Te-ar mai putea interesa