11,000FaniÎmi place

Situația epidemică COVID-19, 06 aprilie 2020, ora 13.00

Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020:
Număr persoane aflate în carantină: 384
Număr persoane aflate în izolare: 2.816

 

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat următoarele misiuni, în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţlor militare:
– echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 21 sanctiuni valoare 28.700 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul a 25 de misiuni, jandarmii au verificat 1.339 persoane din 18 localităţi ale judeţului şi au avut o misiune de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara.
– în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 133 amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoare totală a sancţiunilor este de 296.000 de lei.

 

Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel.

 

Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

Te-ar mai putea interesa