11,000FaniÎmi place

Un Moment Istoric la Castelul Corvinilor!

Suntem mândri să vă anunțăm că echipa de fotbal Corvinul Hunedoara a scris o nouă pagină de istorie, câștigând pentru prima dată în cei 103 ani de existență Trofeul Cupa României Betano la fotbal! ⚽

Echipa, împreună cu staff-ul tehnic și mii de susținători, au celebrat această realizare remarcabilă printr-o paradă triumfală prin oraș, la bordul unui autocar descoperit. Destinația finală a fost curtea interioară a magnificului Castel al Corvinilor, unde atmosfera a fost de vis.

Jucătorii și staff-ul tehnic au urcat pe scenă, fiind aplaudați și ovaționați de mii de fani entuziaști. Într-un moment memorabil, au prezentat Cupa câștigată și au cântat alături de toți cei prezenți imnul „Hai Corvinul!”.

Evenimentul a coincis cu Noaptea Muzeelor la Castel, continuând cu un concert extraordinar susținut de Ducu Bertzi, urmat de un impresionant spectacol de video-mapping cu filmul „Drumul Corvinilor”. Noaptea a fost luminată de focuri de artificii și un spectacol de lasere spectaculos. În final, într-o atmosferă de club, toți cei prezenți au avut ocazia să viziteze fortăreața gratuit. ✨

Echipa BIG FM a fost prezentă la eveniment și dorește să mulțumească public organizatorilor, să felicite echipa de fotbal Corvinul 1921 Hunedoara pentru această realizare istorică și să asigure comunitatea hunedoreană de toată recunoștiința prin oferirea de programe de calitate pe undele radio.

Am pregătit și un clip video special pe care îl puteți viziona pe canalul nostru de YouTube. Vă invităm să dați click pe linkul de mai jos și să retrăiți alături de noi acest moment de neuitat!

BIG FM susține performanța! Think BIG!

 

Te-ar mai putea interesa