11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Genesis

Istoria grupului Genesis se împarte în două epoci. In prima, dominată de personalitatea ludică a solistului vocal Peter Gabriel, Genesis a fost un grup de rock progresiv și de art rock. Un adevărat cult, mai ales în Statele Unite. După plecarea lui Gabriel, bateristul și vocalistul Phil Collins a preluat sarcina de frontman și sub ‘bagheta’ lui, Genesis au trecut de la rock-ul progresiv la pop-rock-ul romantic reușind să mărească numărul de fani și vânzările grupului Genesis de-a dreptul exponențial.

Pe la mijlocul anilor ’80 ei erau una dintre cele mai populare trupe din lume! Obligați de problemele de sănătate ale lui Phil, se pare că au pus ghetele în cui după ultimul concert al turneului ‘The Last Domino?’ din martie 2022. Dar semnul de întrebare din denumirea ultimului turneu mai lasă o mică speranță fanilor… Cine știe, poate într-o zi… pân-om mai fi… Hmmm. Anyway, până una-alta, vă invit să ascultați povestea lor la radio Big FM!

Partea I-a, joi 27 iunie.
Partea a II-a, vineri 28 iunie. Ne găsiți foarte simplu: On Air pe 92.6 FM (Deva) și 88.9 FM (Hunedoara). On-Line la bigfm.ro/live/ Nu ratați emisiunea de la ora 21:00!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa