11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Magazin

Rememorând vacanțele din Croația, unde aș pleca chiar acum, dar și chefurile de altă dată când dansam cu mare plăcere pe muzica lor (nu-i așa?), te invit să-i ascultăm din nou la radio Big FM!

Originar din Split, Magazin este probabil cel mai îndrăgit grup croat de muzică pop (la început consierat grup de disco-folk, sau turbo folk, în varianta croată) și a fost condus în perioada sa de glorie de către clăparul și compozitorul Tonči Huljić.

Grupul de altă dată, din care au făcut parte între alții și celebrele soliste Ljiljana Nikolovska și Danijela Martinović, este acum un trio: chitaristul Željko Baričić, basistul Nenad Vesanović-Keko și solista vocală Andrea Šušnjara. Magazin sunt campionii vânzărilor din spațiul ex-yugoslav cu cele peste 16 milioane de discuri vândute până acum.

Aveți ocazia de a-i asculta live, miercuri 8 mai, în Piața Victoriei din Timișoara, la prima ediție a festivalului Banaton!

Până atunci, pentru a putea merge cu lecția învățată, slušati (ascultă) radio Big FM pe 92.6 FM în Deva / 88.9 în Hunedoara / sau la bigfm.ro/live/ joi, 11 aprilie, în ultimul sfert al orei, între 8:45 și 19:00, și seara de la 21:00 la 22:00 Čekam te! Te aștept!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa