11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Freddie Mercury

Deși avea 1 metru 77 și aproximativ 75 de kilograme, Freddie Mercury era o adevărată forță a naturii când se afla pe scenă. Dar în spatele atitudinii sale pline de bravadă, a vocii impresionante, a imaginii și gesturilor sale uneori provocatoare și controversate (dar pe care le iubim, să fie clar!), se ascundea un om complex și extrem de sensibil pe care marele public a reușit să îl cunoască foarte puțin și al cărui mister va dăinui.

 

El ne-a oferit muzică în cea mai pură formă, nepătată de ceea ce în general se aștepta de la muzica generației sale. În ciuda numeroșilor săi detractori Freddie a devenit un simbol al comunității rock & roll și creațiile sale continuă să atingă și să emoționeze generație după generație. Marți, 5 septembrie, se împlinesc 77 de ani de la nașterea sa și îl sărbătorim la radio Big FM, ca în fiecare an.

 

Vă așteptăm pe 92.6 FM (Dv) / 88.9 FM (Hd) / bigfm.ro/live/ Nu uitați de emisiunea de la ora 21:00 în care veți putea asculta mai multe cântece inedite, difuzate probabil în primă audiție în Romania!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa