11,000FaniÎmi place

Colindăm împreună în această iarnă pe BIG FM!!!

Suntem entuziasmați să vă anunțăm că avem pregătit pentru voi un concurs radio special de sezon, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

 

Sperăm că v-ați pregătit sufletul pentru călătorie, iar acum este timpul să vă dezvăluiți talentele muzicale. Cu toții știm cât de speciale și importante sunt colindele în această perioadă a anului, așa că sunteți invitați să faceți parte din concursul nostru de colinde!

 

Iată cum funcționează: tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți o înregistrare cu vocea voastră interpretând o colindă preferată. Suntem nerăbdători să descoperim noi talente.

 

Dar acest concurs nu se oprește aici. Avem un premiu special pentru fiecare colindător care v-a fi sunat de către matinalii BIG FM! Câștigătorul va primi un card de cumpărături în valoare de 50 de lei, de la un supermarket din oraș, pentru a vă bucura cu adevărat de spiritul sărbătorilor!

 

Participarea este simplă și ușoară. Trimiteți înregistrarea voastră pe numărul de Whatsapp: 0741.30.30.30.

 

Perioada de înregistrare este deschisă din data de 11 decembrie și va dura până pe 22 decembrie, ora 10.00. Coloana sonoră a sărbătorilor are multe voci minunate, așa că nu lăsați timpul să se scurgă!

 

Nu uitați să ne urmăriți în Deva 92,6 FM, Hunedoara 88,9 FM, on-line www.bigfm.ro, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și anunțuri legate de concurs.

 

Așadar, prieteni ai muzicii și al spiritului sărbătorilor, vă invităm să vă faceți auziți și să colindăm împreună în această iarnă! Suntem nerăbdători să vă auzim și să vă oferim șansa de a câștiga un card de cumpărături. Haideți să împărțim bucuria sărbătorilor și colindele cu toată lumea!

 

Ca în fiecare an ajutoarele Moșului Crăciun sunt prietenii noștri de la ECO KRAFT BEST www.ecokraftbest.ro

 

Vă mulțumim pentru că ne ascultați și vă dorim mult succes. Enjoy!

Te-ar mai putea interesa